![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
@Parascheva16 - uneori imi pun si eu aceste intrebari, dar depinde de situatie.
Daca te gandesti ca sunt oameni care nu stiu ce venit au in tara, daca au vreunul si 1GBP este la ora asta cam vreo 5 RON, atun ci da-ti seama ca 1000 GBP inseamna 5000 RON in tara. Cine castiga in tara atat? Nici cei cu studii superioare nu au asa salariu. La fel 1 Euro este cam 4 RON. Sigur, ca sa supravietuiesti acolo, in GB, este o suma mica. Asta este problema: unde trebuie sa traiesti cu acesti bani. Pentru GB sunt putini si probabil nu te descurci (nu cunosc preturile acolo). Pentru tara sunt bani multi. Ei aduna si se intorc in tara probabil si asa isi fac o rezerva bunuta. Da, este munca, umilinta si e greu printre straini. Dar daca sunt asa probleme in tara? Eu ma intreb altceva la aspectul asta cu munca in straintate. Ce faci cu asigurarile, cu pensia? Muncesti cat muncesti, dar nu ai si pensia asigurata. Cum ti-o calculeaza? Pe ce? Si nu stiu daca anagajarile astea se fac la vreo institutie sau la persoane private (ingrijire batrani, bolnavi, copii mici). Ca asa ai avea si cazarea asigurata.