![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma intreb cateodata unde am gresit ca sa merit sa fiu singur..........ca sa va puteti face o idee despre ce fel de om sunt:
-in general si in relatiile cu femeile in special am cautat sa fiu cat mai corect, sa nu-mi bat joc de om si in general sa nu-i creez sperante false. Daca de exemplul am cunoscut o femeie si doar mi-a placut de ea ca si prezenta, nu i-am dat sperante false si nu i-am zis ca o iubesc, insa chiar si asa tot civilizat m-am comportat; -insa in momentul in care am simtit ca intradevar am iubit o femeie, atunci am actionat foarte hotarat, nu numai prin vorbe, cat mai ales prin fapte, in sensul de a ma zbate si a face tot ce e omeneste fizic posibil pentru a fi impreuna cu ea- inclusiv de a ma muta in alt oras si de a-i fi alaturi in orice situatie, fie de veselie, fie de necaz; -in relatiile inter-umane sunt sociabil- imi place mult sa ies cu prietenii in oras, mergem servim o bere, stam de vorba, o tabla, un biliard, un meci de fotbal (ma rog-activitati specific masculine); Insa de exemplul daca femeia iubita are un necaz , atunci- indiferent cine m-ar invita la un meci de fotbal- il refuz politicos, si prefer sa fiu alaturi de femeia iubita. -daca un cunoscut sau vecin imi cere ajutorul il ajut cu placere, atat cat ma pricep (fie cu un sfat, fie cu o incurajare, fie cu o treaba in gospodarie, etc) -aici intradevar- multi colegi au zis ca este pacat- insa sa am cu cine cand ma duc la o petrecere, nunta, chef, etc imi place simt ca ma bucur. Si nu in sensul- cum din pacate multi "inteleg distractia" de a bea ca prostu' si a intepeni apoi toata noaptea pe scaun! Nu asa! Ci bun- am luat un pahar de vin nu-i problema- insa apoi cand incepe formatia sa cante mi-am luat partenera de mana, si m-am dus la dans. Acolo- ca la petrecere- o hora o sarba, ceva sa-mi zica si mie lautaru' una de inima albastra la ureche! Iar asa mai spre dimineata un dans mai romantic-un blues ceva! Nu stiu- o fi pacat- insa acel sentiment cand esti bucuros si te prinzi in hora sau cand dansezi un blues cu femeia iubita este ceva deosebit! -cu bautura niciodata nu mi-a placut sa exagerez, asta poate si pentru ca am crescut printre ceferisti, unde mai mare seriozitate , disciplina si corectitudine la locul de munca si in viata nu am prea mai vazut la nimeni. De exemplul cum am zis- la masa un pahar de vin sau in oras cu prietenii o bere merge, insa nicioadata sa-mi pierd controlul sau sa ma apuc de facut scandal. |
|