Citat:
În prealabil postat de Marimira
Ati interpretat intr-un mod neasteptat ceea ce am dorit eu sa trasnmit...si anume:
"Nu este bine sa fie omul singur...!"
|
Adica au calugarii o problema?
Citat:
Apoi ce v-a facut sa credeti ca ea nu are o raportare corecta? Se spovedeste , se impartaseste, frecventeaza biserica, cum sa nu se gandeasca la mantuire?
De ce o acuzati fara sa cunoasteti bine situatia?...poate chiar nu a intalnit persoana potrivita...acest lucru se intampla multor persoane.
|
Nu toata lumea se oboseste sa citeasca tot ce scrie cineva, inainte sa dea sfaturi, mai ales..
Citat:
Chiar ea a spus ca doreste sa primeasca si sa ofere sprijin pentru mantuire, si in acesti termeni a descris persoana pe care si-o doreste alaturi in vederea casatoriei?
|
Exista diferenta intre sprijin si a fi impins de la spate, intre motivatie si pretext, etc.
Citat:
Mie se pare ca acuzati si raniti prea usor, fara sa cunosteti in profunzime persoana!
|
Mie mi se pare ca dai sfaturi fara sa citesti ce scrie persoana + nivel de credulitate extrem de periculos.
Citat:
Atentie raniti prea usor!
|
Asta sa i-o spui unui doctor care te anutna ca ai cancer.
Citat:
Fata are un duhovnic, primeste deci sfaturi corecte...ea dorea sa gaseasca aici "o vorba buna" si o idee in plus...cum sa faca...sa-si odihneasca sufletul in Domnul.
|
Pai atunci ar alerga dupa Domnul, nu dupa "domni".
Cei care au urmat prima cale, in mod sigur si-au gasit-o, pe cand cei care au urmat-o pe a doua, poti fi sigura ca..nu prea.