Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.11.2013, 16:52:10
dormarunt65 dormarunt65 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.11.2013
Locație: Brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Si Martorii lui Iehova fac caz de scriptura dar tot n-au priceput mare lucru din ea.

Baptistii si Penticostalii la fel.

Deci nu mai faceti caz de Scriptura, trebuie si o minte sanatoasa (duhovniceste) ca sa o priceapa corect si nu cred ca te califici.
O minte sanatoasa (duhovniceste) este o minte cautatoare de adevar si gata sa-l imbratiseze chiar daca va trebui sa renunte la tot ce a invatat pana atunci. Un exemplu, sunt Sfintii Apostoli care au preferat sa fie priviti ca niste "sectari", dar sa invete si sa faca ceea ce este adevarat.

Cand spuneti ca eu nu ma calific, la ce va referiti? Nu sunt sclipitor? Nici nu trebuie. Nu caut cu sinceritate adevarul? Aici ar fi o problema daca este asa.

P.S. Nu-i mai dati ca exemplu pe martorii lui iehova. Acestia nu au treaba cu Scriptura. Demontezi usor, cu Sfanta Scriptura, teoriile lor ciudate. Ei au treaba cu turnul de veghere. Aia este biblia lor.

Last edited by dormarunt65; 13.11.2013 at 16:54:15.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase PetruD Morala Crestina 947 03.02.2013 10:31:35
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? sophia Nunta 52 18.10.2010 12:02:02
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte beliver Secte si culte 145 30.04.2010 18:06:16
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti mihailt Generalitati 8 17.04.2010 02:20:05