![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am mai auzit chestia asta cu universul mare si complicat. De parca Dumnezeu avea o galeata de material ramasa de nu stiu unde si trebuia sa fi facut doar pamantul, luna si soarele, eventual sa mai picteze niste stele pe cer ca sa avem noi la ce casca gura. Ce conteaza ca e mare si complicat ? Conteaza ca ideea ca am fi in centrul universului este plauzibila atunci cand o supunem observatiilor. Ca nu ne place, ca vrem noi sa traim in sec XXI si sa nu ne mai reproseze toti ca l-am omorat pe Galilei, ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nu l-am omorât eu pe Galilei!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Pai nici Biserica Catolica, da ce mai conteaza ?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Fratilor, nu conteaza unde e Pamintul si ce forma are, sau cit de mare e Universul. Pe mine ma intereseaza mintuirea mea si a celor dragi. Cind semnalez niste bug-uri, ma las in seama dezvoltatorilor. Dumnezeu stie adevarul despre ce a facut El, si cum. Eu cred ca Universul este urias-spre-infinit, sa zic asa, ceea nu ma indreapta nici o sutime de femtometru spre ateism. Iuliu, Dragos, Catalin credeti altfel. Fiti binecuvintati. Conteaza sa ne intilnim acolo Sus. Daca s-ar dovedi ca este cubic si restul Universului e asezat in straturi, ma voi smeri. Restul e, cum zice apostolul, "cearta de vorbe".
Last edited by Barsaumas; 25.11.2013 at 15:16:24. |
|
|||
|
|||
![]()
Parca ti-o prins bine oleaca de post, daca mai tii:)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Principiul mediocritatii nu-si are sens intr-o lume in care exista Dumnezeu. Universul ar putea fi cat o coaja de nuca si pamantul ar putea fi situat intr-un loc banal, sau ar putea fi urias si pamantul ar putea fi in centru. |
|
|||
|
|||
![]()
Asa e. Imi prinde bine. Tin, fireste. :)
|
|
||||
|
||||
![]()
"17. Tu însă, când postești, unge capul tău și fața ta o spală,
18. Ca să nu te arăți oamenilor că postești, ci Tatălui tău care este în ascuns, și Tatăl tău, Care vede în ascuns, îți va răsplăti ție."
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Off-topic: ce bine ca a aparut OpenMandriva2013! |
|