![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
p.s. nu imi mai lua in seama postarile. acelasi lucru o sa fac si eu cu ale tale, pentru discutia ca e pierdere de timp. Dumnezeu sa iti indrume pasii spre lupta cea adevarat.(cea duhovniceasca) |
|
|||
|
|||
![]()
Raspund decent cand mi se raspunde decent.
Tie cipul ti se pare si moral si pe placul lui Dumnezeu? Mie nu. Tocmai adusesem argumente, dar daca acestea nu sunt pe gustul tau... Puteai sa vii cu contraargumente daca voiai discutie civilizata, nu cu insulte luciferice. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Contraargumentele mele nu le-ai luat in seama. Daca tii sa nu iti fie controlata viata, renunta la telefon si calculator. In rest nu mai e nimic de comentat. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Asta nu e contraargument valid. Telefonul si calculatorul nu au CNP-ul meu, adica nu au ,,numarul de om". In plus, le pot arunca oricand doresc. Nu ma obliga nimeni sa-mi iau telefonul si calculatorul oriunde merg.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si pentru care, binenteles, la atata stralucita intelepciune, Soarele se invarte in jurul Pamantului, nu invers.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca sa nu mai spun, ca ironia ta referitoare le codul de bare e ne la locul ei. Cat despre soare, hai, las-o balta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand te hotarasti? Ca daca e numarul fiarei si e si numarul tau, ai incurcat-o deja. Citat:
Ca sa nu mai vorbim ca nici nu e musai sa le iei dupa tine ca sa se stie deja suficiente lucruri despre tine doar din momentele care le folosesti, cum ar fi care e rutina ta zilnica (traseu dedus din semnalul telefonului mobil in raport cu celulele gsm) cam ce idei ai (dupa site -urile care le frecventezi) si mai ales ce rude, cunostinte, prieteni, relatii ai (din lista de numere care le apelezi si te apeleaza cel mai frecvent). O veste buna? Esti un nimeni si putin probabil sa intereseze detaliile astea pe cineva. E o forma noua de dictatura in care nu se mai lucreaza cu presiuni la nivelul individului, a unor persoane anume, decat in cazuri exceptionale.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 01.12.2013 at 01:48:34. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
p.s. din ce spui tu, cei ce au cnp sunt lepadati. interesant. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aveti cumva fabrici de produs cipuri? Vad ca le faceti reclama. Numai ca romanul a invatat sa nu aiba incredere in reclame. Atunci cand cineva va contrazice, faceti din psihiatrie o arma cu care sperati sa intimidati. Inteleg ca doriti sa faceti reclama unui sistem antihristic care permite control total. Bravo, romanasilor! Si Mihnea Turcitul v-ar invidia! Totusi, aveti la dispozitie atatea mijloace de informare. De ce sa faceti asta chiar pe un forum ortodox. Chiar daca n-ar fi spus niciun parinte nimic despre ele, voua vi se pare ca un control total al omului este in acord cu poruncile evanghelice? Cum sa-l iubesti pe aproapele tau daca te intereseaza sa-l controlezi pentru a-l santaja sau in alte scopuri obscure? Ideea unui numar de om (CNP) este un prim pas spre sistemul antihristic. Documentele cu cipuri - al doilea pas. Permit control partial. Cipurile implantate - al treilea pas. Permit control total, visul oricarui dictator. Nero se rasuceste in mormant ca n-a avut asa ceva pe vremea lui. Nu mai ramanea niciun crestin! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|