Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.12.2013, 21:52:29
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Nici eu nu cred ca trebuie sa renunti. daca asta iti doresti cu adevarat, umeaza-ti visul! Cu timpul cred ca lucrurile vor intra pe fagasul normal, si chiar si la noi in tara se va putea practica medicina veterinara la standarde moderne, cu profesionalism. Dar asta depinde in mare parte si de noi (daca nu in cea mai mare parte). Nu trebuie sa asteptam sa se schimbe lumea, ci noi trebuie sa fim cei care facem schimbarea, nu trebuie sa ne lasam dusi de val, daca toata lumea pare ca e pe un drum gresit nu trebuie neaparat sa mergem si noi in aceeasi directie... Poate ca mai sunt o mana de oameni care mai au onoare, nu cred ca padurea are numai uscaturi, important e sa ne rugam sa ii intalnim si sa impartasim din experienta lor, sa luam ce este bun de la fiecare si din fiecare experienta sa invatam ceva.
Pai explica-ne cum a reusit idealismul tau sa schimbe sistemul, de exemplu.
Ca pana la urma ai zis ca nici macar nu poti profesa in domeniu iar acolo unde lucrezi si are mai mult legatura cu comertul veterinar decat cu medicina veterinara esti pusa sa faci tot felul de invarteli, daca am inteles bine.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nu mai stiu... Marcus Nunta 23 19.11.2016 21:27:42
Cum impacam viata duhovniceasca si viata lumeasca? sophia Biserica Ortodoxa Romana 40 28.12.2012 19:53:52
nu stiu ce sa fac , ajutati-ma allex_adriana Nunta 17 14.03.2011 21:08:08
Viata duhovniceasca vs Viata sanatoasa razvan90 Generalitati 4 08.12.2010 23:54:23
Nu stiu ce sa fac.... Valy76 Pocainta 14 26.07.2010 20:48:15