![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
O personalitate dintre cele mai controversate...Am citit tot felul de lucruri despre Rasputin, unele mai uimitoare ca altele, dar cine stie cat din tot ce s-a spus si s-a scris este adevarat.
O sa propun un Parinte cu viata sfanta destul de cunoscut. |
|
||||
|
||||
![]()
Părintele Selafiil. Am găsit această carte despre domnia sa :
![]() http://www.crestinortodox.ro/parinti...mt-141233.html |
|
||||
|
||||
![]()
Asa este Mirela, este vorba de Parintele Selafiil. Postez un cuvant al Parintelui Savatie Bastovoi, autorul acestei carti:
Parintele Selafiil nu a scris niciodata nimic. Cartea de fata este o ofranda adusa celui a carui viata a fost o stradanie continua de a se ascunde de ochii oamenilor, de lauda lor. Viata lui insa a intrat in vietile celor care l-au cunoscut, umplandu-i de nadejde si de dragoste, deschizandu-le inimile spre a dori binele, schimbandu-i in adancurile lor. O asemenea viata este vrednica de a fi povestita. Totodata, prin iconomia dumnezeiasca, s-au pastrat mai multe inregistrari din chilia Parintelui, care ne indreptatesc sa punem numele lui pe cartea de fata. Cititorul are fericita ocazie sa parcurga un secol de experienta si sa se impartaseasca de belsugul dragostei care izvoraste din cel care a fost si ramane Parintele Selafiil. |
|
||||
|
||||
![]()
Și acum o propunere nouă... sper să ghiciți cine este.
|
|
||||
|
||||
![]()
nimeni nu se incumeta?
|
|
||||
|
||||
![]()
Stefan cel Mare
|
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca este Neagoe Basarab. Prima data cand am vazut poza m-am gandit si eu la Stefan cel Mare; apoi am vazut turla rasucita a Manastirii Curtea de Arges.
Last edited by Ekaterina; 12.12.2013 at 22:42:32. |
|
||||
|
||||
![]()
Daaa, el este !! :) ai onoarea mai departe.
|
|
||||
|
||||
![]()
Taaare Ekaterina!
Bravo! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Iata propunerea mea
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cine a zis... (recunoasteti citatul)? | N.Priceputu | Teologie si Stiinta | 752 | 23.10.2014 14:24:43 |
Caut o persoana... | Sanduu | Generalitati | 22 | 22.12.2011 15:16:28 |
Ce este o persoana? | florin.oltean75 | Generalitati | 4 | 19.12.2011 13:07:31 |
Increderea in propria persoana | coralina | Pocainta | 63 | 01.07.2011 16:20:50 |
Recunoasteti acest cantec? | colaps | Generalitati | 4 | 22.06.2010 22:48:21 |
|