Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.01.2014, 20:38:22
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
@Mosh-ule, nu patriarhul ci Sfântul Sinod.
Citat:
În prealabil postat de catehumen Vezi mesajul
Am intrebat preotul paroh si mi-a spus ca e dispozitie de la Patriarhie de la preafericitul Ciubotea Daniel !
(...)
Este revoltator ceea ce se intampla in BOR de la inscaunarea acestui Ciubotea Daniel !
La aceasta pozitie, ma refeream!...

Citat:
În prealabil postat de catehumen Vezi mesajul
Daca noi romanii ne vom abate sau ne vom lepada de credinta noastra stramoseasca ortodoxa atunci vom dispare ca natiune ! Sa nu uitam ca inaintasii nostri au trecut prin veacuri cu credinta ortodoxa ne alterata ,iar Dumnezeu ne-a aparat de turci si alti cotropitori !
Fratilor sa nu lasam pe nimeni sa ne distruga credinta !
M-am asteptat ca macar unii preoti sa continue sa slujeasca asa cum au facut-o si pana acum ,dar ...sau conformat poruncii stapanului BOR ! Am crezut ca noi cei din biserica ne vom revolta ,vom protesta dar ...la fel liniste si mersul de turma.
Nici macar nu s-a explicat in biserici de ce nu se mai citesc aceste molifte ! Asta e lasitate !
Pr. Amfilohie Branza spunea:" Fricosii nu se mantuiesc " !
Cred ca poporul roman si chiar si unii buni crestini din Biserica Ortodoxa si-au abandonat crucea pe undeva pe drumul de la 1990 la 2014 ...pacat .Vom vrea sa ploua ,vom vrea sa nu avem cutremure care sa omoare ,vom vrea sa traim mai bine ...Intorcand fata de la Hristos ?
Sunt mahnit suparat si ma simt tradat !
Tradat de cine? De ce asteptam altceva, decat meritam? Meritam mai mult, mai mult vom primi. Revolta nu e de la Dumnezeu, iar asta ar trebui sa o stie fiecare, mai ales crestinul ortodox.
Parintele Amfilohie spunea multe, candva... Era tanar, entuziast si gata sa devina "mucenic", desi nu intelegea bine pe atunci... "mucenicul cui"... Acum sunt convins ca se cam rusineaza vazandu-si inregistrarile mai vechi, fiindca stiu bine ca s-a inteleptit mult in ultimul timp.
Lasati "revolta" si "curentul legionar", fiindca nu de ele avem nevoie, ci de smerenie si ascultare. Ca sa nu faci ascultare si sa te mai si mantuiesti, ar trebui sa fii recunoscut de toata lumea ca "induhovnicit", iar asta se demonstreaza prin fapte greu de combatut...

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote