Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.01.2014, 12:43:43
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Banikka Vezi mesajul
Probabil s-a înțeles greșit. Inițial, și am specificat, spuneam de accentul central pus pe pământ, în sesnul că despre soare, lună și stele se spune că au fost făcute după pământ și cumva în raport cu pământul, în funcție de pământ.

Însă mi-am reamintit că de fapt acolo nu este singurul loc din Biblie unde este sugerat un anume geocentrism...
Dupa parerea mea ai o problema de alta natura. Ca soarele rasare, apune, se misca, (Doamne fereste) sta pe cer, sunt lucruri pe care le folosim si noi azi in vorbirea curenta. Din punctul nostru de vedere, celelalte obiecte se misca pe cer. Tu vezi probleme acolo unde chiar nu sunt probleme.
Care e problema daca Dumnezeu ar fi facut pamantul inaintea soarelui ? Sa spunem ca asa s-a intamplat. Contrazice asta mainstream-ul stiintific ? Asta e problema ? Deocamdata mainstream-ul stiintific nu poate demonstra nimic. Nu poate nici macar demonstra ca pamantul nu-i in centrul universului. Se crede asta, ca pamantul e doar o planeta oarecare dintr-o galaxie oarecare, situata intr-un loc oarecare din univers, dar nu exista demonstratia.
Reply With Quote