Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.01.2014, 23:06:02
eliza-georgiana eliza-georgiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.08.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirela.t Vezi mesajul
Am mai avut o "tovarășă" de forum care trecea de la una la alta cu viteza luminii, ziceai că face brainstorming nu alta. Adrianna parcă se numea - si a fost banată de vreo câteva ori. Oare Eliza sa fie tot ea?? Parcă n-aș zice totuși, ca n-are năzuința aceea obsesivă de a deveni femeie-preot.
E magulitoare comparatia, nu prea cred ca mi se potriveste, intrucat eu n-am studii teologice, dar ce sa zic.... mi-ai inseninat seara :)
Il inteleg acum pe bietul Alin de ce urmareste, transpirat tot, diferiti utilizatori doar-doar vor fi banati.. o fi politaiu' forumului? :)))) Nu-ti mai spun cu ce satisfactie imi spunea anu' trecut (cam pe vremea asta) intr-o postare cand i-am reprosat mai agresiv faptul ca discrediteaza preotii, a se intelege ca erau cei anti-cip, cum mi-a trantit cu naduf :"pentru asta ai raport"!! cu ce patos m-o fi "raportat" mititelu'!!
Oameni buni, sunteti extraordinari! vedeti asadar, vorba Iulitei, ca nu se incearca dialogul constructiv, argumentarea pentru consolidarea convingerii si incercarea de-a avea un scop comun !! se vrea.... banarea aluia cu "nazuinte"!!! Halal crestini mai suntem! cica frati! Vai de noi ce bucurii aveti!!

fiind prietena lui Alin(tatul) poate reusesti sa-l impaci cumva in durerea asta cu banatul sau macar sa-i explici ca nu e bine sa se roage precum catolicii, doar pentru ca ratiunii si logicii lui nu i se pare "corecta" versiunea Tatal Nostru din Ortodoxie cand spunem si nu ne duce pe noi in ispita.... Explica-i ce rol are ispita pe calea mantuirii, ca din pacate l-a ametit de-a binelea pe bietul baiatul ala.. sceptic, de l-a facut sa ia de buna modificarea abuziva a catolicilor.
Doamne, apara si pazeste!
Vechi 08.01.2014, 23:23:21
tabitha's Avatar
tabitha tabitha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2011
Locație: usa
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana Vezi mesajul
E magulitoare comparatia, nu prea cred ca mi se potriveste, intrucat eu n-am studii teologice, dar ce sa zic.... mi-ai inseninat seara :)
Il inteleg acum pe bietul Alin de ce urmareste, transpirat tot, diferiti utilizatori doar-doar vor fi banati.. o fi politaiu' forumului? :)))) Nu-ti mai spun cu ce satisfactie imi spunea anu' trecut (cam pe vremea asta) intr-o postare cand i-am reprosat mai agresiv faptul ca discrediteaza preotii, a se intelege ca erau cei anti-cip, cum mi-a trantit cu naduf :"pentru asta ai raport"!! cu ce patos m-o fi "raportat" mititelu'!!
Oameni buni, sunteti extraordinari! vedeti asadar, vorba Iulitei, ca nu se incearca dialogul constructiv, argumentarea pentru consolidarea convingerii si incercarea de-a avea un scop comun !! se vrea.... banarea aluia cu "nazuinte"!!! Halal crestini mai suntem! cica frati! Vai de noi ce bucurii aveti!!

fiind prietena lui Alin(tatul) poate reusesti sa-l impaci cumva in durerea asta cu banatul sau macar sa-i explici ca nu e bine sa se roage precum catolicii, doar pentru ca ratiunii si logicii lui nu i se pare "corecta" versiunea Tatal Nostru din Ortodoxie cand spunem si nu ne duce pe noi in ispita.... Explica-i ce rol are ispita pe calea mantuirii, ca din pacate l-a ametit de-a binelea pe bietul baiatul ala.. sceptic, de l-a facut sa ia de buna modificarea abuziva a catolicilor.
Doamne, apara si pazeste!
Pai n-ai de ce sa te simti magulita de comparatie, Eliza draga, pentru ca Adrianna Tartaruga era varza, cu toata Teologia ei cu tot. Iar una din banari cred ca de la mine i s-a tras ca incepuse s-o ia razna de tot vis a vis de Sf. Apostol Pavel.

In privinta lui Alin, nu-ti impartasesc opiniile...
Vechi 08.01.2014, 23:35:46
eliza-georgiana eliza-georgiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.08.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirela.t Vezi mesajul
Pai n-ai de ce sa te simti magulita de comparatie, Eliza draga, pentru ca Adrianna Tartaruga era varza, cu toata Teologia ei cu tot. Iar una din banari cred ca de la mine i s-a tras ca incepuse s-o ia razna de tot vis a vis de Sf. Apostol Pavel.

In privinta lui Alin, nu-ti impartasesc opiniile...
Cum n-am avut vorbe cu aceasta Adrianna ,nu pot sa-mi formez o parere...

In privinta lui Alin chiar cred ca este sedus de acest duh... apusean sa-i zicem ,dupa cum pare ca-si insuseste conceptii cam straine de Ortodoxie... totusi ,nu poate fi atat de tanar pe cat vrea el sa para ca sa crezi ca il mana nerabdarea de la 20 de ani :)
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce spuneti de actele biometrice? Daniel777 Stiri, actualitati, anunturi 107 11.10.2010 23:02:47
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Ce se incearca cu actele biometrice? mihailt Generalitati 0 15.07.2009 02:30:05
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Despre actele de identitate electronice si intimitate BogdanF2 Generalitati 0 26.01.2009 20:23:30