![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iata aici scrisoarea in intregime! http://ortodoxiacatholica.wordpress....ca-niste-lasi/
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu mi se pare potrivit sa vorbim in acest fel ,chiar necredinciosi fiind trebuie sa ne masuram cuvintele."Cu masura cu care veti masura vi se va masura"(Ev.dupa sf.ap.Marcu) Citatul a fost luat de pe un blog si este destul de clar ca monahii atoniti se adreseaza patriarhului grec.Ce legatura sa aiba cu preasfintitul Daniel ,ei locuind totusi in Grecia ? |
|
|||
|
|||
![]()
Mai usurel cu criticarea parintelui Argatu. Un canon de rugaciune e, in opinia unora, ,,un ritual"! E grav sa se spuna asa ceva. Numai un neortodox ar putea spune asa ceva. La fel de grav este ca omul si-a gasit sustinatori...
Una e sa vorbesti despre un ritual satanic, si exista ,,maestri" care incearca sa strecoare confuzie, si alta e sa vorbesti despre un canon de rugaciune dat de duhovnic pentru a lupta cu fortele raului in vederea implinirii voii lui Dumnezeu in viata ta. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se simte foarte multa rautate la dvs, si in acelasi timp un suflet foarte tulburat. Si cand sunteti in aceasta stare, evitati sa va grabiti sa postati, ca sa nu produceti suparare si altora. Iertati! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si, da! Sunt chiar foarte tulburat, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma stapanesc, sa nu cumva sa te supar...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu mi se cuvine deoarece, credeti, ca nu sunt un bun crestin? Eu, zic, ca aceasta judecata a dvs, ca sunt sau nu, un bun crestin sa i-o lasati lui Dumnezeu, totusi. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Adica dvs. cereti altora sa lase judecata lui Dumnezeu , iar pe mai marii Bisericii Ortodoxe ii judecati dvs. cum va vine in minte , o minte "luminata" si atotstiitoare !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Spuneti-mi, dvs, ce ati inteles din scrisoarea monahilor athoniti adresata Preafericitului? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Argatu | ionelnelu | Stiri, actualitati, anunturi | 37 | 18.10.2011 14:13:29 |
Parintele Ilarion Argatu | ionelnelu | Calugarul | 12 | 08.05.2008 21:49:02 |
Rugaciuni pentru parintele Mihail Cazacu | Tudor | Rugaciuni | 2 | 16.03.2006 16:56:15 |
|