![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Astăzi 15 Ianuarie a trecut la Domnul o buna prietenă de-a mea, Elena (Coloma), după o lungă și grea suferință.
Dumnezeu să aibă milă de sufletul ei și Maica Domnului să mijlocească pentru ea, că tare mult o iubea. Aprindeți vă rog o lumânare și pentru pacea adormitei roabei sale, Elena. "Cu sfinții odihnește, Hristoase, sufletul adormitei roabei Tale, Elena, unde nu este durere, nici întristare, nici suspin, ci viață fără de sfârșit." Last edited by mirela.t; 16.01.2014 at 06:36:40. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dumnezeu sa o ierte si sa-i mantuiasca sufletul iar tu Mirela sa fii tare, stiu cat de mult ai pretuit-o si cat de mult a inseamnat pentru tine. Pune lacrima mea langa lacrima ta.ca sa ne fie plansul nostru impreuna pentru Elena. Condolenate!
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu sa o odihneasca cu sfintii in Imparatia Sa! Cei ce o iubesc pe Maica Domnului au puternica si sigura mijlocire inaintea Domnului, iar suferinta si rabdarea lumineaza si sfintesc sufletul.
Last edited by Ekaterina; 17.01.2014 at 01:38:10. |
|
||||
|
||||
![]()
Doamne ajută! Vă mulțumesc pentru cuvintele alese și pentru că împărtășiți această suferință.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa o ierte!! si sa o odihneasca in Impartia Lui cea Vesnica....am privit poza cu Elena si mi-am dat seama imediat ca a fost o fiinta blinda si bine-placuta lui Dumnezeu....sunt sigura ca de acolo de Sus , ea priveste cu caldura spre prietenele ei,care au iubit-o si apreciat-o...si care acum se roaga ptr.sufletul ei....
|
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu să o ierte!
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu sa o odihneaca in pace pe Elena, iar pe voi prietenele ei sa va rasplateasca Domnul dupa sufletul vostru cel bun.
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa o ierte!
Frumoase fotografii.. avea o privire tare blanda.. Cu dreptii odihneste Doamne, sufletul adormitei roabei Tale Elena! |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa o ierte pe roaba sa Elena si sa-i intareasca sufleteste pe cei indoliati.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Suflet Románesc-Suflet Crestinesc | C-tin | Generalitati | 27 | 11.10.2017 16:07:48 |
cei care au trecut la Domnul | gabitzusv | Slujba inmormantarii | 19 | 07.03.2014 19:38:07 |
Un suflet apropiat s-a mutat la Domnul | Melissa | Umanitare | 23 | 14.06.2011 15:38:14 |
A mai trecut o zi... | laurschepsis | Generalitati | 8 | 19.09.2009 00:28:33 |
Parintele Ioan Iovan a trecut la Domnul | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 1 | 19.05.2008 19:14:19 |
|