![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si apropo, sunt convins ca crezi in evolutie. Poate de aceea ti se pare ca Biblia are fisuri logice. Te-ai gindit insa vreodata ca “fisurile” ti-ar putea apartine tie (si credintei tale in evolutie), in locul Bibliei? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Insa, Daniel, chiar si numele tau spune destule. Pentru cei care au ochi de vazut, si urechi de auzit. Unii chiar cred ca e suficient sa zica ca sunt Crestini, ca sa fie Crestini; la fel cum evolutionistii zic ca universul a evoluat, si ei cred ca e suficient sa zica ei asta ca universul chiar sa fi evoluat. Daniel, mi-au placut si comentariile tale ulterioare, privind evreii de exemplu. |
|
|
|||
|
|||
|
Adriann,
Daca esti dispus la un dialog serios, afla ca si eu sunt. Dar hai sa o luam de undeva anume, altfel ne risipim. Acelasi mesaj pentru FlaviusM. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Serios? Situatia evolutiei e incomparabil mai dramatica: nimeni n-a fost martor la nimic din toata presupusa ei istorie. Si totusi basmul acesta e numit stiinta, iar adevarul Bibliei e numit basm de cei ca tine. Ironic, nu-i asa? |
|
|
|||
|
|||
|
Despre ce doresti sa dialogam?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Evolutia este reala si exista dovezi care dovedesc asta. De altfel, macroevolutia si microevolutia sunt unul si acelasi lucru. Astept un contraargument viabil si nu atac la persoana. A se vedea: http://en.wikipedia.org/wiki/Macroevolution http://scienceblogs.com/startswithab...-and-macroevo/ |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
deasemenea, diavolul schimba si rezultatele testelor de laborator, pentru a ne indruma catre pierzania sufletului. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si nu diavolul trebuie sa schimbe rezultatele testelor de laborator. Trebuie doar sa le intunece mintea celor care fac testele, asa incat acestia sa interpreteze toate testele pe care le fac in lumina propriei religii inchinatoare la diavol. De exemplu, sa sustii atunci cand gasesti urme de ADN intr-un dinozaur ca fosila sigur e veche de zeci de milioane de ani pentru ca asa iti spun pietrele din jur. Partea si mai trista e ca persoana respectiva e crestina, dar probabil tine mai mult la cariera. Normal ca nu diavolul ii indeamna pe unii sa faca orice le sta in putere pentru a-i reduce la tacere pe toti criticii religiei oficiale. Asa functioneaza stiinta. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|