![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu cred ca parintele a refuzat sa-l impartaseasca nu din cauza acelei rigori cum ca impartasanie trebuie sa fie pe stomacul gol si care se aplica la oamenii mari, ci din grija ca nu cumva bebelusul sa verse sfinta impartasanie, stiut fiind ca bebelusii regurgiteaza. Nu stiu cum e bebelusul tau, dar ma gandesc ca asta o fi motivul refuzului.
|
|
||||
|
||||
![]()
Corect, așa e.
|
|||
|
|||
![]()
Da, probabil ca asa e, multumesc de raspunsuri. Numai ca daca ii dau sa manance dupa Impartasanie, atunci e mai probabil sa regurgiteze Impartasania...si mai mult de 2-3 ore oricum copilul meu nu sta nemancat, ca e mic si cere des...
Nu stiu ce sa fac. |
|
|||
|
|||
![]()
...Pai nu duhovnicul il impartaseste...ca atunci ar fi simplu, ca duhovnicul mi-a zis ca nu e musai sa fie nemancat...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am avut și eu probleme la împărtășirea bebelușului. Am deschis un topic pe aici, am discutat. Concluzia a fost să rog preotul să-i dea cît mai puțin în linguriță și să am un șervețel în mînă în caz de ceva. Așa procedez și acum, pentru a evita accidentele nedorite, plus că stau acolo cu ștergarul roșu al preotului pînă sînt sigur că nu [mai] dă nimic pe afară.
|
|||
|
|||
![]()
Doamne, ce absurditati iudaizante mai exista in ortodoxia noastra moderna!