Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj
Sunt mizerabile insinuarile pe care le faci, asa cum ai mai facut putin mai devreme, cele cu cati copii o fi avand prin alte parti decat acasa, ori doamnele care il sustin.
Mizerabile.
Nu-ti fac cinste.
|
Cred ca iei mult prea personal, totul, si iarasi lasi impresia (falsa, bineinteles) ca acest om nu-ti e strain. Nu ma intereseaza cati copii are, iar in ce ma priveste, poate avea si mai multi. Acesta nu e neaparat un criteriu calitativ, asa cum ni se prezinta! Vad ca te superi si mi se pare o reactie fireasca, dar nu realizezi ca de fapt iesi prea mult in evidenta prin insistenta cu care il sustii. Mizerabile sau nu, ma rog, fiecare le vede asa cum simte. Nu poti scapa de mizerie, cand intri in politica. Pierzandu-ti cumpatul, evident ca pierzi si tu, si cel pe care il sustii... Sa-l vezi pe el cat de lipsit de diplomatie este, inclusiv cu... inalte fete bisericesti. De aceea am spus ce am spus, atunci cand l-am caracterizat in putine cuvinte! Daca vrea sa-i reprezinte pe romani, foarte bine. Cu totii ii uram succes. Daca vrea sa reprezinte ortodoxia (ca doar de aceea a apelat la astfel de subterfugii, ca sa dea bine la ureche), atunci sa faca ceea ce face un bun crestin (inafara de copii, ca asta nu-i deloc greu...) Daca-mi face sau nu, cinste, nu stiu; sunt si eu un om ca si tine si am dreptul sa fiu sceptic, atunci cand ni se arunca praf in ochi. Repet, ca reprezentant al romanilor saraci, poate face lobby, ca reprezentant al romanilor ortodocsi, nu simt sa ma reprezinte mai mult decat orice alt om politic ipocrit, care, in momentul in care-si vede sacii in car, isi da arama pe fata. Citind printre randuri si observand reactiile acide la adresa celor pe care sustine ca-i reprezinta, cand ar fi trebuit sa fie un miel bland si ascultator, nu am cum sa cred ca acest personaj este in inima lui un ortodox autentic, ci e unul fals si oportunist.
Eu stiu ca uneori doamnele se cam lasa influentate de false aparente, dar in general, politica "sugestiva", trebuie lasata barbatilor, ca stiu ei mai bine jocul din culise. Nu e un sfat, ci o constatare. Din punctul meu de vedere (si sper sa nu-mi pun pe nimeni in cap) e de o mie de ori mai bun reprezentant fratele Zaharia, decat domnul pe care ni-l propui
aici, intre fratii ortodocsi. Tot nu intelegi diferenta? Tot nu intelegi ca este ca si cum ai fluiera in biserica? Noi vrem fapte ortodoxe, reale, Adriana, nu poze si vorbe pompoase, ca tot romanul e scarbit de asa ceva!