Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.02.2014, 14:36:58
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Ca avem nevoi... Dumnezeu ne e martor cata nevoie avem! Cine neaga asta? Iar aceasta nevoie de oameni curati si cinstiti, o are romanul cam din "89 incoace! Ce primeste in schimb? Mai multa... nevoie! Domnul Capsali, poate spune NU, cand altii spun DA... E exact un pipi slab in fata furtunii! Nu el, Capsali, ci Dumnezeu, prin rugaciunile noastre si mai ales a preotilor, a mamelor, a batranilor, a pustnicilor, ca daca ne lasam in baza unui singur om, si acela... regizor, suntem cu totul in groapa. Daca e bun, sa fie. Eu il votez sigur, dar nu ca si reprtezentant al ceea ce avem noi mai sfant. E o strategie perversa, care pica extrem de prost atat timp cat nu convinge prin fapte clare!
Macar de va face pipi in fata furtunii. Macar de n-am mai avea oameni care vestesc furtuna ba chiar ar face orice pentru bani. Nu am spus sa ne lasam pe mana unui om, fie el si regizor cu 9 copii. Am zis doar ca ar fi bine sa ne invatam sa stam in genunchi doar in fata lui Dumnezeu, si demni, in picioare in fata celorlalti oameni, aparand interesele celor care ne-au trimis acolo si nu interesele gastii sau interesele personale. Macar de va fi el un exemplu in acest sens. Vom vedea. Experienta de pana acum ne indeamna sa fim foarte circumspecti. Dar ceva tot trebuie sa incercam, altfel o sa murim urat.
Vechi 04.02.2014, 15:19:28
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Nu într-un mod care să ducă cu gândul la posedare ușor demonică: ochi injectați, gesturi necontrolate... Toate făcute-n ochiul de geam al unei toalete.
Multe nu știm la un moment dat.
Ai cumva impresia că e vreo legătură?
Nu eu sunt subiectul discuției, în caz că n-ați aflat, stimată doamnă. Nu eu mi-am tras partid. Nu eu mă dau creștin cu simpatii vădit legionare. Nu eu vreau și mă laud că fac marea cu sarea.
Eu sunt doar un cetățean care analizează ofertele politice propuse. Și comentez. Am voie?

P.S. Folosirea în exces a semnelor de întrebare/mirare nu duce automat la încărcarea cu mai mult adevăr a mesajului postat.
Dragos, cu aceste raspunsuri te-ai calificat sa faci parte din guvernul actual. Faci abuz de cuvinte, ca doar sunt gratis, nu?!? Nu uita ca totusi vom da socoteala de cele afirmate, atunci cand vom fi in fata Domnului.
Vechi 04.02.2014, 15:24:23
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
De ce cu "P"?

Apropo, am citit din statut.
Mi-a sărit în ochi imediat următorul paragraf:

Adică tocăniță de creștinism cu nihilism asortată cu republicanism. Toate ortodoxe, desigur.
Credeam ca stii la ce se refera: la cele 10 porunci, pe care le gasim in Vt.
Tocanita? Cred ca de foame nu mai intelegi si vezi numai fripturi peste tot.
Cu asa pareri ne vor calari inca multi ani cei din PSD, spre bucuria ta, nu?
Vad ca nu ai principii, dar de idei preconcepute nu duci lipsa. Ca tot romanul, care se crede ca e cineva.
Vechi 04.02.2014, 15:27:09
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Acum m-am prins.
"Reprezenta" e cuvantul cheie.
Daca il votez, sunt de acord sa ma reprezinte.

Asta e nasol, nu ma simt reprezentat de unul ca el.
Nu, el reprezinta doar pe crestinii ortodocsi.
Vechi 04.02.2014, 15:29:35
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Vrem dictatura, nu ipocriti.
Mai ai putintica rabdare... ca vine.
Vechi 04.02.2014, 15:31:22
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
care se crede ca e cineva.
Eu chiar sunt cineva. Și pentru mine S-a răstignit Mântuitorul.

Citat:
Nu, el reprezinta doar pe crestinii ortodocsi.
Aiurea.
Te-am mai rugat în trecut, o fac din nou: nu-ți mai da cu părerea despre mine. Asta apropos de faptul că vom da socoteală de prostiile scoase pe gură, mă rog, tastatură-n cazul de față.
Vechi 04.02.2014, 15:35:00
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
De ce cu "P"?

Apropo, am citit din statut.
Era vorba de Programul Partidului Noua Republica, nu de Statutul Partidului Comunist Român.
Vechi 04.02.2014, 15:38:59
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Eu chiar sunt cineva. Și pentru mine S-a răstignit Mântuitorul.

Aiurea.
Te-am mai rugat în trecut, o fac din nou: nu-ți mai da cu părerea despre mine. Asta apropos de faptul că vom da socoteală de prostiile scoase pe gură, mă rog, tastatură-n cazul de față.
Unu si cu unu fac doi. Ce tie nu-ti place, altuia nu face.
De mistocari nu duce lipsa tara, nici acest forum.
Ca sa fii cineva, trebuie altceva, nu numai sacrificiul Mantuitorului pentru omenire. Dar se pare ca nu stii acest lucru. De unde sa-l stii?!?
Vechi 04.02.2014, 15:41:38
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Daca nu-i securist batran ca basescu sau securist tanar ca ponta nu trebuie sa candideze. In plus are si o gramada de copii, lasa ca in Biblie scrie ca Dumnezeu l-a binecuvantat pe X sau Y cu o gramada de copii, noi traim in vremea planning-ului familial.
Acest planning nu e de la Dumnezeu. Copiii sunt insa de la Dumnezeu!
Tu ce alegi?
Si de ce sa nu ne reprezinte si un om cumsecade pe noi, romanii?!? De smecheri si vanduti baronilor locali ne-am saturat! E cazul ca sa isi faca loc si oamenii de bun simt, bine pregatiti si cu intentii bune, care sa reprezinte interesul poporului român, nu doar interesele proprii si de gasca.

Last edited by Miha-anca; 04.02.2014 at 15:44:49.
Vechi 04.02.2014, 16:03:31
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
Era vorba de Programul Partidului Noua Republica, nu de Statutul Partidului Comunist Român.
Cu toată sinceritatea-ți spun că mizeria citată de mine e din PNR, nu PCR. Acolo erau altele, știi matale mai bine.
Citat:
Ce tie nu-ti place, altuia nu face.
Arată-mi mie cu subiect și predicat unde mi-am permis eu să te caracterizez pe dumneata, la modul cum ai făcut-o tu cu mine. Și asta pentru că mi-am permis să-l critic pe frumosul legionar M.Neamțu.

Last edited by DragosP; 04.02.2014 at 16:06:05.
Subiect închis