![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai tendinta de a vedea raul acolo unde nu este. Situatia de fata marturiseste aceasta despre tine. Din pacate, sau poate ca din fericire, eu nu voi mai intra pe net o perioada de timp. Am ceva treaba. p.s. prietene zaharia! daca nu-mi expun viata personala pe internet (in public), nu inseamna ca sunt "atat de speriat". Sau, sa zicem ca sunt la fel de speriat ca orice om care intelege ca trebuie sa existe o granita intre spatiul intim si spatiul public. Ce ai vrea? Sa-mi fac CV-ul cu toate diplomele? Nu vad rostul... decat mandria, poate. p.s.2 Teologia eu nu o consider stiinta. Desi la facultatea de tologie se predau stiinte precum Comunicarea, care, culmea, are trimiteri la studii masonice, iar masoneria este anatema. Acest paradox mizerabil al preotilor din epoca noastra, este vizibil in general la tehnologie. Cand a aparut telefonul mobil, imi aduc aminte cu cat patos se predica impotriva folosirii acestor aparate. Imi poate cineva spune numele unui episcop de astazi care nu are telefon mobil? Last edited by leonte; 17.02.2014 at 05:48:59. |
|