![]() |
![]() |
|
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-nu stiu daca a gresit staretul ,eu nu l-as judeca asa de repede,nu stim toate detaliile despre fata cum se intelegea cu parintii,ce i-a spus staretului...si sa tinem cont ca "fata arăta de 18 ani, nu de 15", cum a afirmat duhovnicul fetei -ma gandesc si eu ca poate a vrut sa o protejeze,sa o apere pe fata asa cum gasim multe pilde in pateric cand anumiti pustinici,sau calugari au protejat anumiti oameni mintind pt ei -poate familia ,mama trebuia anuntata de la inceput... -eu dau vina si pe parinti,hai sa discutam si de ei -deci fata le-ai zis pe la 12 ani ca vrea sa plece la manastire si ei au facut tot posibilul ca sa o descurajeze,fiind fata olimpica ma gandesc ca nu vroiau nici cum sa o piarda,sa plece la manastire ci sa ramana in lume,in societate,sa termine facultati,diplome...nu stim cum se purtau cu ea,simplu fapt ca si mama si bunica mergeau la biserica mie nu-mi spune nimic,am vazut chiar si sataniste care merg la biserica.... -ar fi trebuit sa o lase in vacanta de vara la manastire,sa vada cum este ,nici acum nu e tarziu:ar trebui sa mearga in vacantele de vara la manastiri in urmatorii 3 ani si daca ea vrea sa se calugareasca si are aceasta chemare sa ramana la o manastire -cat despre Patriarhie ce sa zic s-au pus ei singuri intr-o lumina proasta si au murdarit Biserica prin acceptarea ecumenismului,cu cazul Tanacu....prin alegerea patriarhului pe criterii politice........de catre o comisie bisericeasca din care faceau parte si 2 masoni.... -si oricum sa nu confundam Biserica din care fac parte toti credinciosii cu dealul Patriarhiei Last edited by antiecumenism; 17.02.2014 at 14:12:03. |
|