![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cat despre tine personal, stai linistita. 99% de aici suntem sub starea ta de smerenie, chiar daca ne pretindem induhovniciti. In noi (cel putin cazul meu) roade adanc viermele mandriei, ca si cum as fi vrednic sa dau sfaturi celorlalti, cand de fapt nu-i nimic de capul meu, ba poate inca ma mai tulbur daca cineva imi face o rautate, desi eu credeam ca am scapat demult de aceasta faza!... Daca vrei sa ajungi la acel liman, fa efort si nu darama casa, atunci cand te lovesti cu capul de pragul de sus. Coboara privirea si invata sa te asezi in genunchi, ca sa poti intra pe usa cea mica a Raiului. Fiindca acolo nu poti intra plin de semetie, ci trebuie sa mergi in genunchi!...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De smerenie, nu cred ca poate fi vorba la mine; doar de sinceritate. Recunosc cum sunt, si imi asum starea; si inerc macar putin cate putin sa devin ceva mai buna decat sunt in momentul prezent. Spun in fata (in scris) ce simt si cum simt. Asta sunt eu. Niciodata n-o sa mint despre mine cum ca as fi mai buna decat sunt; nu pot; nu vreau. In rest, multumesc pentru cuvintele frumoase, si tonalitatea care am simtit-o cand am citit (calm, cald, intelept). |
|