![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Of, măi Mihaile, de ce nu te smerești, să spui că nu îți aduci aminte ? Ce era așa mare lucru ? Decît să vrei să pari înțelept și important dînd un nume de carte care poate nici unul din noi, nu va ști ce carte e. Quaestiones ad Thalassium ! Of... Și cu atît mai mult că va rămîne doar un nume sonor, neimportant, cînd defapt cartea e minunată ! Da, ai dreptate, la ce ai spus, dar m-aș fi bucurat dacă ai fi scris paginile, dacă nu contextul și mergeam să citesc. Of... mîndria asta, și orgoliul, ce fac cu omul... mîncat-e-ar Raiul și pe tine... În fine, mă smeresc eu și presupun, că te-ai referit la cartea asta ? Asta e minunată, dar se citește după Ambigua, e mai bine. ![]() Dacă asta e cartea la care te-ai referit, e minunată, o am, cu mila Domnului, mi-a dăruito Domnul, și vreau să o citesc, dar nu am apucat, decît cîteva pagini, e al doilea Sfînt al meu de suflet, preferat, Sfîntul Maxim Mărturisitorul. Nu am apucat să o citesc toată, că lucrez la licență : "Ereziile romano-catolice și influența lor asupra Ortodoxiei de astăzi". Și chiar vreau să iasă foarte bine. Domnul să ne ajute. Dar promit că o voi citi. Să citești Ambigua, o găsești și separat, sau o afli la PSB 80. Cred că acolo spune Sfîntul Maxim de ceea ce vorbeam noi doi mai sus. Mulțumesc, iertare și bucurii. Last edited by Daniel_Ortodox; 25.02.2014 at 14:54:15. |
|
|