Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.03.2014, 22:45:10
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerinul Vezi mesajul
Eu mi-am vazut copilul din prima secunda si a fost ceva cu totul si cu totul special. Le-as dori tuturor barbatilor asta!
Dacă pentru tine a fost ceva special, pentru alți barbați (soți) ar putea fi ceva traumatizant. Eu nu văd nimic special, ci doar o modă prostească de doi bani. Am ajuns să tranformăm nașterea într-un spectacol, la fel și ecograful cu poze 4d. Taina Botezului sau Taina Căsătoriei mai nou sunt ședințe foto, filmate din două-trei unghiuri. Și uite așa încet o luăm pe arătură.

ps: Pe vremuri barbații (soții) asistau la naștere?
Reply With Quote
Vechi 16.03.2014, 23:06:42
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Dacă pentru tine a fost ceva special, pentru alți barbați (soți) ar putea fi ceva traumatizant. Eu nu văd nimic special,
-eu cred ca avortul(moarte) se poate numi traumatizant nu o nastere (viata),nu cred ca e folosit corect si bine acest cuvant:"traumatizant" alaturi de un proces normal,de o nastere,...
Reply With Quote
Vechi 16.03.2014, 23:28:21
ovidiu b.
Guest

Implicit

Nu am folosit termenul la modul general. Sunt bărbați care nu suporta șocul cu ușurință. Nu degeaba nasc femeile și nu bărbații, femeile fiind mult mai rezistente din acest punct de vedere.
Reply With Quote
Răspunde