![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Întrebare pentru cei care țin postul: aveți cumva o stare de oboseală/ somnolență exagerată? Cauza să fie alimentația, sau astenia de primăvară, sau vremea asta schimbătoare...?
Last edited by Annyta; 07.04.2014 at 11:40:47. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
|
Pai nu se poate pronunta nimeni atat timp cat doar tu stii cat dormi si ce maninci.
Si sa nu uitam si de sedentarism..
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu e neapărat ceva nou - oboseala - iar foamea vine probabil de la mâncarea de post... |
|
|
|||
|
|||
|
7-8 ore pot sa nu fie de ajuns daca ai o perioada mai solicitanta.
Depinde ce maninci. Daca nu-ti place mancarea de post si maninci foarte putin e normal sa ti se faca foame. SAU daca asimilezi gresit notiunea de satietate cu senzatiile produse de carne si lactate iarasi ai o problema.. E posibil si sa-ti fi schimbat obiceiurile alimentare si sa nu-ti dai seama (sa maninci mai putin, mai rar..).
|
|||
|
|||
|
Citat:
Altădată dormeam mai mult, acum nu am reușit, deși am încercat. |
|
|
||||
|
||||
|
M-am simțit așa cam în primele două săptămâni din post, însă cred că astenia de primăvară era cauza. Apoi am început o cură de grâu încolțit, care mă revitalizează simțitor.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 17:05:09 |
| Alternativa la cardurile de sanatate cu cip | antoniap | Generalitati | 1174 | 05.06.2015 12:04:59 |
| Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 4 | 15.09.2010 13:58:53 |
| 10 aliati pentru sanatate | absolutep0wer | Generalitati | 0 | 25.06.2010 06:09:03 |
| Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 1 | 13.03.2010 20:30:22 |
|
|