![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Iartă-mă, încerc și eu să-mi expun punctul de vedere legat de acest subiect sensibil. Am observat că nu vrei să primești, nici nu îți cer acest lucru. Ai duhovnic și e foarte bine că urmezi sfaturile lui.
Ești liberă să alegi ce crezi că ți-e mai potrivit, dar pot nu rămâne indefirent la idei de genul ”băutului cafelei” înainte de a merge la Sf. Liturghie. Știm noi care e scopul Sf. Liturghii pentru a putea spune noi că nu refuzăm nimic? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vrei să-mi faci bine cu forța? Mai rămâne să-mi spui soră și că mă iubești... chestii care nu mi-au plăcut niciodată. |
|
|||
|
|||
![]()
Ești liberă să alegi, să crezi ce vrei.
Poți foarte ușor să ignori ceea ce am scris. |
|
|||
|
|||
![]()
Aici cred ca este important ca ceea ce facem- mersul la biserica- sa facem din convingere, si atunci daca ne intreaba cineva nu vad de ce am mai aveea ezitari sa-i raspunde clar.
Daca insa sunt persoane mai curioase, care incearca sa puna intrebari legate de viata personala sau de familie atunci- cu tot respectul- trebuie sa-i spunem persoanei respective ca astfel de intrebari chiar nu-si au rostul. Iar daca se gasesc persoane care sub "masca" unor intrebari "nevinovate" incearca sa vada cat de mult credem in Dumnezeu- atunci singurul raspuns care se poate da ar fi- "Numai Dumnezeu poate sti cat de tare sau slab sunt in credinta". |
|