![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa se gaseasca o alta modalitate daca autofinantarea zici ca nu e buna atunci sa fie ca tine cu o cotizatie. Si inca ceva sa zicem ca oi fi eu prost si doar mie mi se pare ciudat si necrestinesc ca rugaciunile sau diferite ritualuri religioase sa fie platite preotului care le desfasoara,spune-mi si mie te rog frumos ce zic Sfintii Parinti sau Scripturile despre aceasta practica,daca scrie undeva,sau poate daca cunosti istorie bisericeasca ortodoxa cine a venit cu aceasta practica si de cand e ea ca poate imi scapa mie ceva,mie mi-a ramas fixat in minte "fara plata ati primit fara plata sa dati" sau sa-mi spuneti la ce se referea Iisus Hristos cand a spus asta.Poate am interpretat eu gresit referindu-ma la bani poate El a vrut sa spuna altceva Citat:
Oricum daca nu se schimba nimic si o sa se procedeze la fel in biserica stiu ce am de facut,imi aleg un preot sau duhovnic ii dau 2000 de euro la 10 ani pentru bunul mers al bisericii(sau fac eu o socoteala ca sa iasa bine) si ii zic: "parinte de acum incolo pentru mine si familia mea nunta,botezuri,pomeniri de sarbatori le faci gratis" ca sa fiu eu impacat sufleteste Last edited by FearGod; 28.04.2014 at 02:59:14. |
|