Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.05.2014, 18:57:55
Ana Tr.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Bineinteles ca intelegem. Intelegem ca invataturile Bisericii au pentru tine un rol orientativ. Intelegem ca Dumnezeu trebuie sa ne dea tot ce credem noi ca avem nevoie, dar ca noi urmam invataturile dupa cum ni se pare noua ca acestea raspund nevoilor noastre.

Faci afirmatii nefondate bazate pe pareri personale. Intrebarea este cu ce le sustii. Cati barbati stii ca asteapta ca femeia sa aiba casa ei?

Si lasi impresia ca asa era bine. Cum sa ceri altora sa renunte la idei preconcepute cand tu le ai pe ale tale?

Mai bine te-ai gandi cum te va judeca Dumnezeu.

Asa ca eu revin obsesiv la parerea mea: mergi si discuta cu un duhovnic. Si asculta de el, nu fi revoltata si sa faci ca tine pentru ca nu ti-a spus ceea ce vroia tu sa auzi.

In primul rand eu caut raspunsuri la Dumnezeu si nu la oameni. Stiu ca Dumnezeu lucreaza prin oamenii dar unii il lasa pe Dumnezeu si prefera sa fie rautaciosi si uneori chiar mai mult decat atat! Ceea ce am exprimat eu este o traducere a ceea ce isi doresc sa inteleaga barbatii prin egalitatea intre sexe, ori zic eu nu exista nimic pe lume care sa inlocuiasca faptul ca femeia face copii, orice ar face un barbat nimic nu va fi mai presus de asta, ori fie si numai din acest considerent un barbat ar trebui sa se comporte cu o femeie ca si cu o regina. Eu nu stiu ce varsta ai tu Lucian, de nu stii ce isi doresc tinerii din ziua de astazi insa iti propun la modul cel mai serios sa ii chestionezi. Stiu ca duhovniceste este sa NU ne uitam la bani atunci cand ne alegem partenerul si sa construim ceva impreuna daca putem dar uite ca nu toata lumea gandeste asa. Ba chiar mai mult nu sunt putini barbatii care luandu-si o sotie cu o situatie materiala mai prejos decat a lor, o trateaza precum o slujnica, reamintidu-i mereu ca se afla in casa LUI. Cat despre cum ma va judeca Dumnezeu, nu ar fi mai bine sa o lasam la, latitudinea Lui?! In deinitiv Dumnezeu nu este atat de rau cum vor unii oameni sa para. Eu cred ca oamenii judeca mai aspru decat El.