Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.05.2014, 22:30:58
Ana Tr.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Ana cea singură și nefericită,

nu reușesc să-mi dau seama ce așteptări ai de la acest topic...

Este o simplă defulare, un anunț indirect...sau cauți un fel de consolare la ceilalți forumiști ?
"Ana cea singura si nefericita" mi se pare o ironie... Da, a fost un rezultat al unei stari afective... Am intrat pe acest site ca sa uit de unele probleme pe care le am... Si da, si sa fiu consolata. Nu este nici-un "anunt" in schimb.
Vechi 08.05.2014, 22:48:07
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ana Tr. Vezi mesajul
"Ana cea singura si nefericita" mi se pare o ironie...
Vezi...?! De-aia sunt oamenii singuri și nefericiți, pentru că nu reușesc să se "citească", cât de cât corect, unii pe alții. De exemplu, tu ai văzut o ironie într-o expresie ce trimite mai degrabă la cordialitate și empatie, semn ești un pic nepregătită pentru ieșirea cu succes din izolare afectivă.

Last edited by Mihailc; 08.05.2014 at 22:58:57.
Vechi 08.05.2014, 23:02:40
Ana Tr.
Guest

Implicit

Citat:
Vezi...?! De-aia sunt oamenii singuri și nefericiți, pentru că nu reușesc să se "citească", cât de cât corect, unii pe alții. De exemplu, tu ai văzut o ironie într-o expresie ce trimite mai degrabă la cordialitate și empatie, semn ești un pic nepregătită pentru ieșirea cu succes din izolare afectivă.
Eh, cred ca daca se formula altfel intelegeam, de ex: Ana, chiar daca esti singura si nefericita...
Vechi 08.05.2014, 23:15:53
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Si eu am citit tot cordialitate si empatie aici nicidecum ironie..
Subiect închis