![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doar daca nu cumva te referi la propriu la "smoala in cap" si atunci trebuie sa-l vezi, asta da! Dar ce rost are? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai ar fi mers la manastire in acest caz, nu-si mai pierdea timpul pe acest forum ... |
|
|||
|
|||
![]()
Absolut de acord! Ce inseamna normal, la un unghi de 90 de grade cumva? Perfect perpendicular? Totul este asa, ca gravitatia?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca vorbim de o iubire autentica.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
sa se roage in ce limba doreste el.Ca oricum Dumnezeu intelege orice limba. Ca doar El le-a creat.Si nu mai folosi Google Translate.Nu prea da rezultate. Daca doreai cu adevarat sa intelegi semnatura Yasminei, puteai s-o rogi pe ea sau pe oricine sa ti-o traduca.Si gata. Altfel ce ai scris tu acolo, este atac la persoana.Iar ce ai trecut in semnatura ta, tot atac la persoana este. Eu nu pot sa inteleg fascinatia unora legata de viata altora. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mercy seat for the world, rejoice ladder elevating / everyone from earth by an act of grace. Rejoice, O heav*enly bridge that is conveying from death unto life, in truth,all those who chant hymns of praise to you!" Iti inteleg dilemele...totusi puteau fi altfel formulate incat sa nu faci atatea atacuri la persoana. Ti-am gresit cu ceva ca locuiesc pe coasta Pacificului ? Cred ca am libertatea sa afisez ce doresc pe pagina mea fara pretentia de a ilumina pe nimeni. Oricum,in discutia de fata aceste versuri reprezinta o strofa din Acatistul Buneivestiri in lb engleza.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. Eu nu iau apararea femeilor doar pentru ca-s femeie. In general nu iau aparerea nimanui, iar daca e cazul iau apararea persoanei care mi se pare ca ere dreptate, fie ea femeie sau barbat. Nu discreditez barbatii doar pentru ca eu sunt femeie. 2. Am zis de printul tau pentru ca ai zis ca ai renunta la multe pentru el, numai sa il sti aproape. Adica pentru el esti dispusa sa renunti la multe, dar altcuiva nu esti dispusa sa ii dai o sansa (nu sa renunti la ceva). Da, coresc, ne plac oameni diferiti, gusturile sunt diferite, dar sa nu dai cuiva o sansa pentru ca e gras, nu e o scuza. Atunci ai aceeasi mentalitate ca oamenii care ziceai caq radeau de tine ca esti slaba. 3.Ti-am zis ca poate esti prea pretentioasa pentru ca ai viziunea/visul tau ideal. Nu putem avea pretentii de ideal, de perfectiune; cum ziceam, oamenii au calitati, dar au si defecte, iar intr-un vis nu prea exista defecte. 3. Oi fi o surpriza neplacuta, dar nu cred ca din motivul ca nu-ti iau apararea pentru ca esti...femeie, ca si mine. Sunt o surpriza neplacuta pentru multi, pentru ca zic ceea ce gandesc si ce simt... 4. Tocmai ca traiesti o singura viata, ar trebui sa acorzi o sansa oamenilor de langa tine; daca nu acum, cand? Nu zic sa te casatoresti cu ei, zic doar sa le acorzi o sansa sa cunosti mai bine oamenii de langa tine, fie ca au 200 kile, fie ca au 60. Nu kilogramele il fac pe om. Ai fi surprinsa sa vezi cum se topesc kilogramele in ochii persoanei care descopera ce minunat e de fapt acel om, sub aspectul fizic. Uite, daca e sa ma iau dupa aspectul fizic, al meu sot e prea slabanog, dar am trecut peste fizic si i-am cunoscut partea interioara, caracterul, sufletul bun si cald; am descoperit calitatile care nu au nici cea mai mica legatura cu fizicul. Si totusi, cand l-am cunoscut, desi nu era "genul meu", am simtit ceva, un ceva inexplicabil la el care s-a dovedit in timp a fi caracterul si sufletul bun. Cel mai bine e sa inveti sa vezi sub aspectul fizic, si nu ma refer doar la tine, ma rewfer la noi, oamenii, in general. Trupul va imbatrani, se va urati, dar sufletul nu imbatraneste, nu la modul in care o face trupul. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Decio nu m-am inselat prea tare cand am zis ca rintul tau nu e chiar asa de...print. respect 0 iubire 0 comunicare 0 intelegere 0 |
|
|||
|
|||
![]()
Tragem linie, calculăm și contemplăm perplecși rezultatul: genul de bărbat după care suspină majoritatea femeilor!
|
||||
|
||||
![]()
...când e la altele...