![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Frate draga , un sfarsit va fi pentru fiecare , indiferent de cat am vrea noi sa-l amanam , si spun cu toata convingerea , mai ales ca am trecut si trec prin multe cumpane si incercari . Nu de moarte sa ne fie frica , ci de felul in care ne va gasi ea , caci moartea in sine e doar o trecere spre viata vesnica , spre Adevarata Viata . Te rog sa fi tare si mai ales optimist , caci fiecaruia in parte Dumnezeu i-a pregatit un Dar numai de El stiut , un Dar ce ni se va descoperi la timpul potrivit . Esti un om minunat , cel putin din cele pe care le-am citit din postarile tale ! Personal am lasat in mare parte sa vorbeasca doar scrierile Sfintilor Parinti , spre disperarea "unora " . . . ! Daca "confruntarile de aici iti dauneaza , renunta pentru o perioada la acest forum , sau aplica metoda mea ca un mic "protest " folositor pana la urma ! Esti cu adevarat un OM BUN si meriti tot respectul si dragostea noastra , si macar doar pentru aceasta te rog sa rezisi , sa lupti si sa te protejezi cat poti . Cu Dumnezeu inainte !
|
||||
|
||||
![]()
Sanatate, MihailC!
Sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste asta si sa te intareasca! |
|