![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ar fi bine sa ierte persoanele pe care nu le poate ierta, si sa spuna ce crede si simte despre cine crede si simte, fara sa intru in mai multe detalii. O sa pateasca iar daca nu-si intelege greseala. Doamne ajuta
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa nu ma intelegi gresit; nu te cunosc, si nu vreau sa-ti fac intrarea ta pe acest forum, un calvar, desi cam asta se poate intelege printr-o gandire superficiala. Tu cauti ceva, dar esti inca pe contra-sens si nu e de mirare ca te lovesti frontal de tot si toate! Cand crezi ca stii, sa stii ca... NU STII NIMIC! Invata sa asculti, sa primesti ce ti se da, si sa intelegi sufletul celuilalt, pentru a reusi intr-un final sa te poti intelege pe tine. Deocamdata esti la discretia cuiva care-ti face mult rau, fara ca tu sa fii constient de asta. Da, logica voastra pare atat de simpla incat aveti impresia ca o puteti atinge cu mana. Multi de-aici, au trecut demult prin entuziasmul tau usor razvratit. Totusi, la Mila lui Dumnezeu nu se ajunge prin mandrie, iar tu nu poti nega ca dai pe-afara de mandrie. La Mila lui Dumnezeu, nu poti ajunge de unul singur. Nu pentru ca trebuie sa te duca altul de mana, ci tu, prin intelepciune, rabdare si dragoste fata de semeni, sa fii acceptat sa duci de mana pe celalalt mai putin intelept decat tine! Ori tu, deocamdata, vezi singur ca orbercai in intuneric. Incearca sa nu te iei de altii fiindca se iau de tine. Vei castiga mult mai mult ascultand, decat aruncand la fileu, sa nu pari mai prejos! Deocamdata nici nu stiu daca esti (sau macar incerci sa fii) serios, sau acelasi individ ciudat care tot intra pe acest forum, sub diferite identitati, punand rabdarea celorlalti la mare incercare. Cat inca Dumnezeu ingaduie, esti bine-venit.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc) Last edited by Mosh-Neagu; 08.06.2014 at 21:44:01. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nu prea stim.. dar poti să citesti topicul cap-coadă dacă vrei. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca mi-ati da din timpul dvs alocat rugaciunii din seara asta catre MD si sfintii poate as citi.
Last edited by stoogecristi; 16.04.2015 at 20:55:29. |
|
||||
|
||||
![]()
:) N-am timp pentru asemenea transferuri. Luati din al dvs. - cel dedicat lucrurilor mundane.
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta ar insemna sa-I cer voie Lui Yeshua Ben Joseph Ha-Mashiach (aka Iisus Christos), insa nu cred ca ar de acord:)
|
|
||||
|
||||
![]()
Sa-ti fie rusine ca scri Maica Domnului ca o marca de tigare !
Atata evlavie ai catre Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu ?
|
|||
|
|||
![]()
Imi pare rau daca asta s-a lasat de inteles.
|
|