![]() |
![]() |
|
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
la celalta echipa, doar , doar ca sa ia ceva bun pentru el intr-un timp cat mai scurt, ca sa-si poate amortiza investitia. si scoate profit. Citat:
experimente care nu-s trecute in lista data publicitatii.Experimente cu scop militar.Noi tehnologii pentru domeniul militar. Citat:
Citat:
o suma de bani mare iti cere si dead-line-ul.Ori adevaratii cercetatori n-au descoperit legile fizicii manati tot timpul de la spate de cineva zicand: "Hai mai repede cu cercetarea ca se apropie dead-line-ul.Hai mai repede ca vreau sa-mi recuperez banii si sa fac bani din ceea ce descoperi tu. Pentru ca ce descoperi tu, imi apartine mie ca eu am dat banii.Da-i bataie ca am plan de umplere a buzunarelor iar tu o tot lalaiesti cu cercetarea.Ce ma intereseaza pe mine ca nu-ti iese tie ceva acolo. Am dat banii, vreau profitul.Probleme tale stiintifice nu-s probleme mele.Da-i bataie ca se apropie dead-line-ul Citat:
(adica foarte putini) Restul celor care misuna pe acolo, se hranesc cu firmiturile ce le dau ceilalti.Doar doar o scrie si ei acolo o mica teza de doctorat si apare la CV ca au fost acolo.Multi de acolo sunt cu "Sarut-mana, dati-mi si mie putin prestigiu, ca n-am". Citat:
religie, culoare pielii sau preferinte politice. Citat:
Daca stii ce este un lucru si il poti definii, atunci stii cum sa-l creezi, stii cum sa-l mentii si stii cum sa-l distrugi.Atat timp cat n-ai control asupra lui nu stii absolut nimic despre acel lucru. Ai doar niste ipoteze, presupuneri, impresii si dezbateri. |
|