![]() |
![]() |
|
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
se anexeaza discursul la arhive, cei care asculta isi iau salariul de parlamentar european ( 5000-6000 de euro), ala care da din gura isi ia salariul de 5000-6000 de euro, si treburile merg inainte asa cum au fost stabilite in urma cu 10 ani. Atat cei care care tin discursuri cat si cei care ii asculta amandoi stiu ca joaca intr-o piesa de teatru, pentru ochii publicului si ca orice ar spune ei ,oricum se va intampla ceea ce s-a stabilit dupa usile inchise acum 10 ani.Multi care vor sa ajunga in parlamentul european o fac pentru: 1.Salariu mare 2.Posibilitatea de a cunoaste oameni de afaceri si de a stabilii afaceri personale. 3.Fructificarea capitalului social dobandit pentru profituri cat mai mari. Pai si tara ? Pai pe cine intereseaza asta ? Citat:
Paradoxal ,banii tai nu provin din munca, ci din banii UE.Si sa-ti spun si de ce .Toti banii pe care tu ii castigi de fapt se duc la plata datoriei in urma imprumutului facut de stat cu FMI .Ca totusi sa-ti iei banii statul face alte imprumuturi la Banca Europeana cu titlul de "investitii" astfel incat sa-ti dea bani pe munca ta,astfel incat tu sa crezi ca de fapt aia sunt banii tai. De ce crezi tu, ca in urma faptului ca desi Romania a luat bani de la UE pt investitii, totusi investii nu-s ? Pentru ca acei bani sunt de fapt bani de pensii si salarii. Se pune problema:este valabil si pentru cei care lucreaza la particular ? Sigur ca da.Daca statul n-ar primii bani de la UE, ar fi nevoit sa-ti puna impozit de 90-98 % .Asa avand bani de la UE, tu platesti un impozit mai mic, pentru ca diferenta de pana la 90-98 % este suportata de UE. Pai daca lucrurile stau asa, UE cu ce se alege:Simplu.UE iti da banii de pensii si salarii si iti cere in schimb:resurse naturale, control asupra pieteii energetice, control asupra pietei alimentare, control asupra sanatatii. (in loc sa cumperi medicamente facute in Romania , cumperi medicamente facute in UE de catre corporatiile de medicamente la un pret de 5-6 ori mai mare). Atunci cand un stat face imprumuturi la banca inseamna ca nu mai are bani.(Tu cand te duci la banca sa faci un imprumut inseamna ca nu ai banii necesari).Si cu ce garanteaza statul ? pai garanteaza cu toate bunurile: resurse naturale resurse umane ( adica tu, eu , etc) Atunci cand un stat este dator cu bani, fiecare din noi este dator cu bani. deoarece datoria se imparte.Si cum este posibila asta ? Pai este posibil deoarece conducatorii statului sunt mandatari ai statului in relatia cu cu alte state.Si atunci cand fac angajamente, fac angajamente in numele statutului(adica eu, tu , etc). Pai si cine i-a mandat ? Noi. Pai si cand si cum i-am mandat ? La vot, punand stampila. Citat:
(se mai numeste si zona economica a comunitatii europeene). De fapt adevarata UE , este Schengen-ul.Toate statele care nu sunt in Schengen , sunt considerate state de mana a treia, care traiesc si ele din firmiturile ce raman , de la cei din zona Schengen. Nu esti in Schengen , de fapt nu esti in UE. Cand romanul spune UE, el se refera implicit la UE-politico-administrativ(care nu intereseaza pe nimeni, in realitate) Cand germanul, francezul, elvetianul, olandezul spune UE , se refera la Schengen(UE Economic). Pai si atunci cum se face ca exista state care sunt in UE dar nu in zona Schengen ? Pai astfel de state sunt in UE doar la nivel declarativ si nu efectiv. Exemplu:tot practicile neortodoxe economice, politice, etc, care nu se admit in Schengen se implementeaza in tarile in care nu sunt in zona Schengen, pt ca zona Schengen nu permite fraude, devalizari si distrugeri de ecosisteme. Si atunci eu stat din zona Schengen, prefer sa tin alte state in afara zonei, sa-mi trimit corporatiile mele in acele state, sa-si faca magariile acolo ,de pe urma carora pot scoate profit mult mai mult decat as fi scos in zona Schengen. Si asftfel impusc doua iepuri dintr-o lovitura: 1.Fac profit urias, in afara zonei Schengen 2.Imi pastrez imaginea de tara civilizata fiind in zona Schengen. Nimeni din Schengen nu-si arunca gunoiul in casa.Toti il arunca afara. ![]() Citat:
Citat:
Pe nimeni nu-l intereseaza daca tu iti rupi votul, altul voteaza si altul nu merge.Pentru ca oricum e doar o piesa de teatru, pe scena vietii. Citat:
multe voturi iese din prima.Si astfel scrutinul costa si mai eftin. Last edited by oaie_cugetatoare; 23.05.2014 at 02:11:18. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ciocolota ROM si noul ei aspect | Delirul | Generalitati | 45 | 06.10.2010 05:25:01 |
Pseudo-gene care nu sunt deloc pseudo | flying | Teologie si Stiinta | 0 | 17.07.2010 08:09:32 |
De ce toate acele activități grotești... ca aspect | Bunl | Despre Biserica Ortodoxa in general | 8 | 10.01.2010 18:26:35 |
Implicarea sociala a Bisericii | iosif | Despre Biserica Ortodoxa in general | 52 | 05.03.2008 18:10:19 |
politica | nicoletajuravle | Generalitati | 76 | 20.05.2007 18:00:26 |
|