Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.05.2014, 23:19:40
AlbertX AlbertX is offline
Banned

Data înregistrării: 14.05.2014
Locație: Sibiu
Religia: Ortodox
Talking

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Ai o idee si esti de acord cu ea ?
iuliu46,
domnul Eugen Gantolea, prietenul vostru de forum, a afirmat aceste lucruri intr-un articol mai amplu, pe care desigur nu o sa ai rabdarea sa-l citesti :

"fortele din mecanica clasica (forta gravitationala, forta centrifuga, forta centripeta) sunt doar niste forte fictive, inventate pentru a putea explica unele fenomene ce au loc in Univers"

Articolul poate fi citit aici - http://www.crestinortodox.ro/dogmati...le-123471.html

Iar eu eram de acord cu afirmatia domnului Eugen7 Gantolea, atata tot, acum ai inteles ?

"forta gravitationala e doar o forta fictiva" , nu asa zice ? Sunt total de acord ! E fictiva rau de tot ! Pur matematica !

Deci nu sunt singurul care am afirmat asta, domnul Eugen Gantolea a afirmat acest lucru inca din 10 iulie 2012 dar pentru voi a trecut neobservat. Ai vazut ca nu e greu ... un pic de atentie nu strica. Va cer prea mult ?

DragosP, imi cer scuze daca te-am suparat ... si tie iuliu46, nu mai fiti suparati !

Last edited by AlbertX; 23.05.2014 at 23:24:58.