![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt foarte multe dovezi pentru asta, si nimeni nu contesta. Care este problema?
|
|
||||
|
||||
![]()
Stele verzi. Sau punctișoare. Da's de la glaucom.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A doua problema pe care nu ai aflat-o inca este ca teoria la moda contrazice fizica elementara de liceu. Un gaz se comprima din cauza gravitatiei. Un gaz comprimat se va incalzi si dilata. Iar gravitatia, orice o fi insemnand ea nu va invinge niciodata. Deci gazul ala nu se va putea comprima niciodata, intelegi asta ? De asta sunt alte teorii nastrusnice, poate explodeaza o supernova in apropiere si explozia face ca gazul respectiv sa se comprime...da nu ne zice nimeni cum ar fi aparut supernova aia. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://science.nasa.gov/astrophysics...rm-and-evolve/ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu-ti cere nimeni sa crezi.
Stiinta merge inainte bine mersi, si fara "credinta" ta, Ba cred ca mai bine fara.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
evolutionismul compromis | padrevicentiu | Generalitati | 476 | 23.09.2013 03:54:06 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
ROMANI , VI SE PREGATESTE CEVA | saccsiv | Homosexualitatea | 170 | 06.03.2012 14:51:43 |
Venirea Antihristului | ancah | Biserica Romano-Catolica | 16 | 23.04.2008 02:29:50 |
un vis se pregateste sa moara | quasar | Generalitati | 52 | 03.02.2008 18:58:43 |
|