![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Am inteles ! ma dau batut, consider ca esti la un grad de ratacire mult mai mare decat am fost eu, pana sa imi deschida Dumnezeu ochii sa imi dau seama pe ce coclauri mergeam.
Dar inainte sa te las am totusi cateva sfaturi minore pentru tine, nu intelege cum ca as vrea sa par mai bun sau mai nu stiu cum ca tine, nici ca as avea de gand sa am vreo dualitate cu tine... Am avut aceleasi crezuri ca tine, credeam in religiile orientale, credeam in crestinism, credeam in ocultism, credeam in multe. Am luat din toate cate putin si mi-am facut in cap o "salata de legume" dupa bunul meu plac... 1) Citeste scrierile Sfintilor Parinti. Nu incerca sa intelegi Ortodoxia dupa bunul tau plac, dupa cum ti se leaga tie anumite conexiuni in cap, si sa le interpretezi ca atare. 2)La fel, citeste si scrierile budhiste, citeste explicatia lor, nu ceea ce intelegi tu la prima vedere.. 3) Documenteaza-te despre religia New Age, tu esti adeptul acestei religii si nici macar nu sti asta... (sper sa nu fac un rau ca ti-am recomandat sa te documentezi despre new age si sa te prinzi mai rau in aceste capcane). Numai bine! Domnul sa ne ajute!
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Budism - Ce este Vacuitatea | florin.oltean75 | Alte Religii | 178 | 01.07.2016 21:08:39 |
Budism - decodificarea realitatii | florin.oltean75 | Alte Religii | 69 | 21.06.2014 09:45:16 |
Budism - Mantre | florin.oltean75 | Alte Religii | 40 | 14.03.2014 12:12:35 |
Budism-Despre cauzalitate | florin.oltean75 | Alte Religii | 42 | 25.08.2012 22:22:25 |
Budism - Lamrim | florin.oltean75 | Alte Religii | 4 | 06.12.2011 12:40:18 |
|