![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ce e de negociat aici, de exemplu? Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Schema logica: -recunosti pe Iisus ca Mesia -definesti cuvinterle Sale ca infailibile (logic, derivind din sus-numita recunoastere) -o parte din ce a spus foarte clar si explicit, interpretezi si reinterpretezi, si dai putere de lege/dogma interpretarilor si reinterpretarilor, deci cel putin egala cu afirmatiile lui insusi Mesia. -logica suna la 112. Da, deficitara logica a omului cazut, asa cum e ea, ne serveste de obicei bine. De aia ne-a dat-o/lasat-o Dumnezeu si dupa Caderea Protoparintilor. Ei uite ca cei de la Vatican arunca logica la gunoi. |
|
|
|||
|
|||
|
John spune drept: ai intrat aici să-i faci praf pe catolici, așa-i?
|
|
|
|||
|
|||
|
Am stiut ca pun intrebari fara raspuns dar daca va tineti asa mindrii a trebuit sa le astern in fata dumneavoastra. Ce poate sa zica un musulman care poate vrea sa se faca crestin si nu intelege ca da de ce numai ortodoxii ajung in rai, sau numai protestantii sau numai syriacii sau numai coptii etc.
|
|
|
||||
|
||||
|
Pentru că scrie-n Biblie.
Pentru că d'aia.
|
|||
|
|||
|
Biblia? Ce e aia? Aaaa, cartea din care citeaza sfintul parinte...
|
|
|
|||
|
|||
|
Ca sa formulez intrebarea mai simplu, daca pe voi pe orthodoxi, nu va cred 1,7 miliarde de crestini de alta denominatie, de ce sa va creada un om care is pune problema convertirii la crestinism?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ei au deja idolii lor.
|
||||
|