![]() |
![]() |
|
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Dar continui sa te agati ca inecatul de traducerea in romana si eventual cea in engleza, condimentat pe alocuri cu discursuri furtunoase gen "dusmanul poporului". Citat:
Reductio ad Hitlerum (also known as: argumentum ad Hitlerum, playing the Nazi card, Hitler Card) Description: The attempt to make an argument analogous with Hitler or the Nazi party. Hitler is probably the most universally despised figure in history, so any connection to Hitler, or his beliefs, can (erroneously) cause others to view the argument in a similar light. However, this fallacy is becoming more well known as is the fact that it is most often a desperate attempt to render the truth claim of the argument invalid out of lack of a good counter argument. http://www.logicallyfallacious.com/i...io-ad-hitlerum Sigur, in cazul tau se numeste: Reductio ad Neoprotestantum Sau poate mai bine zis Reductio ad Ecumenismus ca asta e singurul lucru la care te pricepi cat de cat. Citat:
Daca vrei sa ma contrazici, n-ai decat sa citezi ce Sinoade au dat decizii in acest sens. Si cand spun "capitolul asta", ma refer la lungimea zilelor creatiei, ca sigur la "priceperea" ta ai sa incepi sa-mi spui si ca eu sustin ca omul a evoluat din maimutza doar pentru ca ti-am dat peste nas cu zilele Creatiei asa cum am devenit brusc si neoprotestant si ecumenist si evolutionist teist si altele, ca ai ditamai lista de "reductio at" ca se pare ca esti genul de om care in lipsa de deductii se pricepe foarte usor la reductii ![]()
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 11.06.2014 at 16:22:19. |
|