![]() |
![]() |
|
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Toti sfintii au spus de zile, pentru ca orice om normal poate sa citeasca ce scrie acolo. E ca si cum am spune ca Ierusalimul e in Franta, nu in Israel. Se chinuie evolutionsitii teisti sa schimbe Biblia si tu chiar ii crezi. Legat de dogma, ca sa repet si a zecea oara, revelatia e dogma. "Domnul spune" e mai mult decat dogma. Facerea este revelatia directa primita de Moise. Daca ai intrebari in ce scrie acolo citesti talcuirile sfintilor. Dar tu ce faci? Respingi talcuirile sfintilor si le iei doar pe cele neoprotestante sau catolice. Si spui ca ateii au dreptate, nu Domnul. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Si, din cate stiu, sustineai inainte si evolutionismul, sau, cel putin, erai neutru. Si daca sustii o parte din evolutionismul teist nu inseamna ca esti de aceeasi parte cu ei. Kalomiros sustinea ca oamenii se trag din maimute, la fel si toti evolutionistii teisti care il citeaza. Un adevantist daca spune ca nu crede in sambata tot adventist e considerat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Exista o gramada de contradictii in Biblie. http://sciencebasedlife.files.wordpr...sonproject.png Daca Biblia era scrisa de Dumnezeu, crezi ca avea vreo contradictie? Sau poate asta inseamna ca traducerea Bibliei originale nu s-a facut cum trebuie, ceea ce inseamna ca inclusiv termenul "zi" poate fi gresit. 3. Dumnezeu a facut in prima zi lumina, iar in a 3-a zi, soarele, sursa luminii. Nu suna destul de ciudat? Ce determina o zi inainte sa existe soarele? Ca doar zilele noastre sunt strict dependente pe luna si soare. Luna influenteaza si ea durata unei zi, iar fara soare, nu ar exista "zi". Last edited by abaaaabbbb63; 13.06.2014 at 07:12:21. |
|
|||
|
|||
![]()
abaaaabbbb63 cat esti de penibil ! Pentru tine dracul nu exista, Dumnezeu nu exista, Hristos nu exista, Biblia nu exista ... ce mai cauti tu pe acest forum ? Esti penibil ! Nici cu stiinta nu cred ca esti asa "prieten" ... cum te dai. Dar bunul simt exista ? Ai ?
Mai amice, a venit cineva la tine-n casa sa-ti spuna cat de prost e mobilata, cat de fara gust ai potrivit culorile, cat de imbecili sunteti ca locuiti in casa voastra mica si neluminata ? Nu ? Pai cam asa faci tu aici pe forum ... fara jena. Nu pricepi ? Tupeul, obraznicia si lipsa de bun simt sunt singurele tale "calitati" ... dar si a tuturor celor care intra pe acest forum cu unicul scop de a ne "lumina" cu ateismul lor nejustificat sau cu intepretarile lor sectare si stupide despre "crestinism". Nu pricepi ? abaaaabbbb63 singura logica pentru care un ateu sta atat de mult pe acest forum este ca dracu l-a pus. Nu pricepi ? Pai daca pricepeai ceva, nu mai erai de mult pe acest forum ... dar din pacate pentru tine ... te cam obliga ... "constiinta". Omule, misiunea ta istorica s-a terminat, gata, ne-ai spus ce aveai de spus, de acum doar vii cu variatiuni pe aceeasi tema ... si nu realizezi cat esti de penibil. Last edited by AlbertX; 13.06.2014 at 08:45:32. |
|
||||
|
||||
![]()
Albert, daca tu nu esti de acord cu afirmatiile lui abaaaabbbb63, nu inseamna ca alti n-ar fi sau ca n-ar putea avea gramul lui de dreptate, asa cum il ai si tu. In legatura cu VT sunt total de acord cu el, m-am ingrozit cand am citit, si n-am citit tot si nici nu cred ca voi termina vreodata VT; in acel Dumnezeu razbunator nu cred. In VT Dumnezeu e aproape opusul la ceea ce El este...
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prima oara refuzi sa citesti VT ... si mai tarziu poate refuzi sa citesti NT ... si pana la urma, gata cu credinta ... ca avem televizor. Nu e bine cum ai pus problema. Legat de simboluri, iti recomand calduros sa citesti: Sfântul Nicolae Velimirovici - Simboluri si semne - http://www.predania.ro/pdf/velimirov...i-si-semne.pdf Last edited by AlbertX; 13.06.2014 at 09:03:58. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mie degeaba imi da cineva sa citesc despre semne si chestii e genul(nu ca nu le-as citit, dar tot nu are relevanta pt mine). Daca mie imi place forma unei piramide, si imi iau o piramida sa o tin pe raft ca arata bine, nu stau sa ma gandesc la simboluri si porcarii pentru ca nu ma intereseaza, nu cred in ele; imi place si punct. Ete fas ca am aflat ca-mi plac niste simboluri care ar fi din Kabala, dar asa e; habar nu am nimic aproape despre kabala si nici nu ma intereseaza in mod special...
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si nu am zis absolut niciodata ca Dumnezeu nu exista. Nu-mi pune cuvinte in gura, te rog. Si nu sunt ateu. Cel mult poti spune ca, din punctul de vedere al gandirii, ma indrept spre deism. Dar din punct de vedere comportamental, sunt la fel de ortodox ca si tine. Last edited by abaaaabbbb63; 13.06.2014 at 20:00:37. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu este obligat sa te retina daca vrei sa te duci la alta religie. |
|
|||
|
|||
![]()
Stiu ca nu e obligat, dar nici sa ma insulte nu e obligat. Eu zic ca e mai productiv sa-mi raspuna intr-un mod civilizat decat sa procedeze asa.
|
|