Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.09.2014, 21:54:42
bin000 bin000 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.06.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de t4ilgunn3r Vezi mesajul
Exact, in felul asta imbatranim. Si dupa asta murim. Care-i legatura cu extinctia speciei trebuie sa explice cineva cu imaginatie mai multa decat mine. Ce ar trebui sa retinem este ca speranta de viata in paleolitic era pe la 30 de ani ( sursa ). Cum in prezent se apropie de 80, as zice ca n-o ducem prea rau.

Daca era vreo bruma de adevar in prostia de mai sus, ar fi disparut deja specii care au o rata a mutatiilor mult mai rapida, bacteriile.
Paleolitic? Uite aici durata de viata documentata si trendul e confirmat de biologia moleculara actuala: ADN-ul merge in jos
Astazi, speranta de viata e artificiala. 80 de ani? Ia scoate vaccinurile, operatiile, pastilele, conditiile de munca, automatizarea sa vedem cu ce speranta de viata mai ramai .
Vechi 27.09.2014, 22:00:01
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bin000 Vezi mesajul
Paleolitic? Uite aici durata de viata documentata si trendul e confirmat de biologia moleculara actuala: ADN-ul merge in jos
Astazi, speranta de viata e artificiala. 80 de ani? Ia scoate vaccinurile, operatiile, pastilele, conditiile de munca, automatizarea sa vedem cu ce speranta de viata mai ramai .
Um... nu prea exista nici o dovada pentru desenul tau, inafara de partea de final, de la william I la prezent...
Vechi 27.09.2014, 22:43:17
bin000 bin000 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Um... nu prea exista nici o dovada pentru desenul tau, inafara de partea de final, de la william I la prezent...
Um...si bucla aia puternic descendenta are loc imediat dupa Potop. Ce coincidenta. Um...
Vechi 27.09.2014, 23:03:33
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
Um...si bucla aia puternic descendenta are loc imediat dupa Potop. Ce coincidenta. Um...
Nu exista dovezi nici pentru potop, nici pentru varstele acelor persoane, nici pentru majoritatea persoanelor in sine... Nu prea exista dovezi pentru nimic din Vechiul Testament de altfel...
Vechi 27.09.2014, 23:11:29
Ioan_Cezar Ioan_Cezar is offline
Banned

Data înregistrării: 17.06.2014
Implicit

Există multe dovezi, mii și mii, dar unii oameni nu pot primi anumite dovezi. Un orb nu poate primi nici o dovadă pe cale vizuală, unui surd nu-i dovedești nimic pe cale auditivă iar unui nebun ce poți să-i dovedești pe cale rațională?
Similar, celui necredincios nu i se poate dovedi nimic din Revelație, pentru că sufletul necredincios e incapabil, prin natura lui, să cunoască Adevărul.
Nu te supăra, eu sunt convins că ceea ce am scris e real și adevărat întru totul. Tu nu ești convins deloc, știu.

Am fost și eu ca tine, cândva, zeci de ani în șir. Te înțeleg. Iartă-mă...

Last edited by Ioan_Cezar; 27.09.2014 at 23:14:44.
Vechi 28.09.2014, 19:29:28
t4ilgunn3r's Avatar
t4ilgunn3r t4ilgunn3r is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2013
Implicit

Citat:
Paleolitic? Uite aici durata de viata documentata ...
Dupa 128 de pagini de dispute Creationism Biblic vs Paradigma stiintifica moderna, tu ne trantesti un grafic "documentat" in capitolul 1 din Biblie.

Poate nu am inteles eu despre ce discutam, sau poate vrei sa ne enervezi si sa parasim discutia.
Vechi 28.09.2014, 21:49:46
bin000 bin000 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de t4ilgunn3r Vezi mesajul
Dupa 128 de pagini de dispute Creationism Biblic vs Paradigma stiintifica moderna, tu ne trantesti un grafic "documentat" in capitolul 1 din Biblie.

Poate nu am inteles eu despre ce discutam, sau poate vrei sa ne enervezi si sa parasim discutia.
Ai o dovada directa a macroevolutiei? Ca sa nu spui ca sunt prea exigent ...hai sa spunem demonstratia transformarii unei reptile într-o pasare cu pene. Vezi? nu-ti cer lucruri grele, sa-mi arati o transformare dintr-o bacterie intr-un mamifer ,eu sunt mai modest. Ai nevoie de milioane de ani? Asta nu e dovada. Ghinionul tau. Eu zic sa-ti alegi teorii care sa poata fi demonstrate, nu abureli. Lasa desenele, interpretarile pentru fraieri.
Vechi 28.09.2014, 22:08:56
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
Ai o dovada directa a macroevolutiei? Ca sa nu spui ca sunt prea exigent ...hai sa spunem demonstratia transformarii unei reptile într-o pasare cu pene. Vezi? nu-ti cer lucruri grele, sa-mi arati o transformare dintr-o bacterie intr-un mamifer ,eu sunt mai modest. Ai nevoie de milioane de ani? Asta nu e dovada. Ghinionul tau. Eu zic sa-ti alegi teorii care sa poata fi demonstrate, nu abureli. Lasa desenele, interpretarile pentru fraieri.
In modul acesta poti sa spui ca n-ai dovada ca Iisus a calcat vreodata pe fata pamantului pentru ca nu ai fost acolo.
Subiect închis