![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ouff,si eu care credeam ca am fost singurul nefericit in situatia asta :) .La mine filmul s-a rupt cand i-am propus,in privat,in comun,un studiu gradual al iudaismului si crestinismului timpuriu,din alte surse decat cele care,din pacate,i-au spalat creierul.Am ramas precum Hamlet,cu intrebarea :) Iti doresc sa ai mai mult succes!
|
|
|||
|
|||
![]()
Gașca "nefericiților" e mai mare decât ai crede. Deci chiar n-am de ce să-mi fac mustrări de conștiință că am trecut pe lângă "nadă". Poate doar pentru lene...
|
|||
|
|||
![]()
Daca ati fost si voi ,,selectati" in acest ,,studiu de piata" atunci mi-am revenit, incepusem sa cred ca sunt singurul ,,ales" :) si aveam ceva dubii cu privire la ,,criteriile alegerii" :) Va doresc si mai mult succes,aveti de lucru.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai si mie mi-o scris. Ia te uita!
Iancule, sa asculti melodia asta: http://www.youtube.com/watch?v=LrHgIhYff8Y Sa vezi cum artistul face misto de iehovistii si de porcaria aia de turn de veghere pe colacul de buda confesionala a lor. (Bine, tre sa stii germana ca sa intelegi ce zice acolo). |
|
|||
|
|||
![]()
Um.. nu vad scopul mesajului lui Iancu. Care-i concluzia? Care-i scopul?
De obicei cand faci un studiu, pleci de la o intrebare, o premiza, si termini cu o concluzie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Doar asa... nu cred ca in ebraica veche existau expresii de genul "A fost odata ca niciodata" :P
|
|
|||
|
|||
![]()
Iancu o sa fiu scurt: bati campii deloc cu gratie.Spui aceleasi aberatii sectare clasice referitoare la coruperea crestinismului ,,primar".Teoria nu este numai inculta dar si complet cretina din foarte multe puncte de vedere.Poti bate campii in continuare cu ea sau poti sa-i trimiti la origini pe sferodoctii care ti-au bagat asta in cap si te poti pune pe studiu.Ti-am mai propus asta si mi-ai dat cu tacerea-n gard.Eu,sincer,sunt atat de plictisit de acest gen de abordare incat..ghici ce? Te las sa spui ce vrei tu,daca asta te face fericit,n-am nici cea mai vaga intentie sa-mi bat capul sau sa-mi pierd timpul.La revedere!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat: