Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.10.2014, 17:46:14
dragan46 dragan46 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.10.2014
Locație: Targu-Mures
Religia: Ortodox
Lightbulb

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Iancu o sa fiu scurt: bati campii deloc cu gratie.Spui aceleasi aberatii sectare clasice referitoare la coruperea crestinismului ,,primar".Teoria nu este numai inculta dar si complet cretina din foarte multe puncte de vedere.Poti bate campii in continuare cu ea sau poti sa-i trimiti la origini pe sferodoctii care ti-au bagat asta in cap si te poti pune pe studiu.Ti-am mai propus asta si mi-ai dat cu tacerea-n gard.Eu,sincer,sunt atat de plictisit de acest gen de abordare incat..ghici ce? Te las sa spui ce vrei tu,daca asta te face fericit,n-am nici cea mai vaga intentie sa-mi bat capul sau sa-mi pierd timpul.La revedere!
Am citit cu atentie articolul lui Iancu si eram curios sa vad ce inteleg cei care au citit daca au citit cu atentie . Nu au inteles nimic , asta vad.Si eu am in casa desigur carti despre crestinismul primar , si se spun aceleasi lucruri si sant si adevarate ca in articolul lui Iancu. Nu stiu de ce a fost oprit , de cineva care nu a inteles ce a scris. Dar ma rog fiecare cu pasarica lui. Este un articol care ne da de gandit. Daca unii nu gandesc asta e altceva.
Reply With Quote