![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
In al doilea rand nu ati inteles ce am spus. Cu chihlimbarul si fosila. Uraniul si celelalte inlocuiesc atomii de zirconiu, dar plumbul poate fi inauntru fara sa fie integrat. La fel cum si sta dupa ce se dezintegeaza uraniul, ca doar cercetatorii nu gasesc doar uraniu fara plumb si numara stelele ca sa dea o cifra. Dar scrie chiar in citatul dat de mine ca si plumbul si uraniul pot atat sa iasa cat si sa intre in zircon. Nu e nevoie sa fie integrat in structura. Si chiar in cartea Pr. Serafim, deci acum mai bine de 30 de ani scrie ca in cristalele se zircon se gaseste si plumb, dar in alta parte decat este uraniul in cristal, deci nu provine din dezintegrare. Ori era acolo de la inceput, ori s-a infiltrat. Citez: "Cristalele de zircon au fost datate cu metodele U-Pb, dar studiile de microsondaje cu ioni au arătat că uraniul si plumbul sunt fixate în parti diferite ale structurii cristaline. Aceasta arată că de fapt Pb-206 nu putea proveni din dezintegrarea uraniului;" Probabil ce spuneti voi iar a fost luat de pe site-uri evolutioniste, care am vazut ca spun numai lucruri gresite. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar la cele la care se stie varsta eu vad ca pe tot globul sunt rezultate gresite. In alta lucrare am citit ca aproximativ jumatate din datari sunt considerate gresite si abandonate (si aici se refera si la cele la care nu se stie varsta). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Vezi? D-aia esti doar un om ,ca daca aveai intelepciunea Creatorului...creai Universuri.
http://creatie6zile.wordpress.com/ Last edited by bin000; 29.10.2014 at 23:22:57. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Despre teza pr. Serafim: exista metode care detecteaza plumbul ne-radiogenic dintr-o proba - prin analiza spectrometrica. Daca exista Pb ne-radiogenic, esantionul nu se mai foloseste. Probabil pe vremea pr Serafim nu se stia asta. Evident, un Creator omnipotent ar fi putut pune acolo orice, si plumb, radiogenic sau nu. Nu am cum sa contest asta, intrebarea mea ramane: de ce ar face-o? |
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca n-ai inteles problema; in nici o paradigma nu opreste cineva lumina de la stele; in paradigma Pamantului tanar insa, aceasta nu are cum sa ajunga la noi in timp util.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Nu stiu unde ai citit ca ne lumineaza pe noi noaptea. Da putem sa cascam gura si ne putem minuna. Daca nu ar fi lumina, nu am putea face lucrul asta. |
|
||||
|
||||
![]()
Am presupus ca a facut lumina stelelor ca sa lumineze; zici ca a facut-o ca sa cascam gura? Interesant, sa mai asteptam totusi si alte pareri.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Cred c-am inteles-o. Gandesti ca si cum stelele abia dupa ce au ajuns unde sunt isi aprind lumina ,cred ca si-au aprins-o cand plecau toate din gara. Daca a fost indeajuns o zi sa se faca un astfel de univers nu vad care e problema cu...vitezele. Macar daca aveai idee de tehnologia folosita. Probabil e ceva mai avansata decat nivelul tehnologic uman.