Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.11.2014, 00:37:34
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit Si totusi, politica!

Pentru cei care au putut crede ca Iohannis a facut trafic de organe, vin cu un link, nu pentru o sustinere, ci pentru un adevar in fata lui Dumnezeu. Nu conteaza miza! Nu conteaza cine a scos-o din moment ce nu te interesezi si nu te dezici cum ca ai avea ceva in comun cu acest zvon! Fratilor, un asemenea zvon este de o josnicie iesita din comun. Iata adevarul. In virtutea acestui adevar, votati cu cine si in cine mai puteti avea incredere!
http://www.youtube.com/watch?v=m3t74v8UAiU

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote
Vechi 15.11.2014, 01:18:23
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Pentru cei care au putut crede ca Iohannis a facut trafic de organe, vin cu un link, nu pentru o sustinere, ci pentru un adevar in fata lui Dumnezeu. Nu conteaza miza! Nu conteaza cine a scos-o din moment ce nu te interesezi si nu te dezici cum ca ai avea ceva in comun cu acest zvon! Fratilor, un asemenea zvon este de o josnicie iesita din comun. Iata adevarul. In virtutea acestui adevar, votati cu cine si in cine mai puteti avea incredere!
http://www.youtube.com/watch?v=m3t74v8UAiU
Aceste zvonuri josnice sunt perfect create pt un target anume:gloata celor neinstruiti de la sate si orase,oameni la o anumita varsta care au resurse media rastranse,rezumandu-se la cunoastere doar prin vorba primarului sau a unor canale de televiziune de proasta factura.
La pensionarii din orase si oamenii naivi de la vatra satului,aceste zvonuri sunt perfecte.Nevoia de senzational le ia piuitul.
Nu se gandesc niciodata sa se indoiasca inainte de a crede in ceva cu tarie,fiind usor de manipulat.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.

Last edited by Yasmina; 15.11.2014 at 01:33:10.
Reply With Quote
Vechi 15.11.2014, 02:25:07
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Democrația lui Viorel arată cam așa:

Iată ce ne așteaptă dacă vă lăsați păcăliți de minciunile neobolșevicului Ponta, principele baronilor mafioți din România.

Nu uitați de Pungești și de partea cui a fost camarila pesedistă în frunte cu măscăriciul care se visează deja la ora asta președintele României.

https://www.youtube.com/watch?v=-Qnz...w&spfreload=10
Vechi 15.11.2014, 15:32:52
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit

Mihail, ai dreptate. Mi s-a urcat sangele la cap vazand poza. Francmasonul cu mecla unsuroasa ca dupa o autoclisma cu capul in loc de para, rituala a gradului invizibil scotian antic si acceptat este o bestie mitomana care NU trebuie sa ajunga presedinte cu nici un chip; trebuie sa votam toti cei care avem constiinta.
Nu ca jandarmii, daca lovesc batrani, nu ar fi altceva decat gunoaie inutile si daunatoare, cu prea multi muschi, prea mult testosteron si prea putin creier; ar trebui feminizati nitel. Insa cine da ordinul e adevaratul nemernic; manelistii astia clonati au macar scuza penibila, dar foarte fireasca "am si io familie, sa mor io, fac si io ce zice astia de sus, ei are valoare, io nu".

Last edited by Theodore_of_Mopsuestia; 15.11.2014 at 16:59:32.
Reply With Quote
Vechi 15.11.2014, 17:27:09
tabitha's Avatar
tabitha tabitha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2011
Locație: usa
Implicit

Lecție civică.
Doi studenți români din Canada merg pe jos peste 100 de kilometri până la cea mai apropiată secție de votare

Pentru a încuraja românii de pretutindeni să iasă la vot, Ioan și Alecsandru au demarat un proiect unic: vor merge pe jos 127 de kilometri, din care 46 de kilometri cu feribotul, până la cea mai apropiată secție de votare, anume Consulatul general al României din Vancouver.

http://adevarul.ro/locale/constanta/...463/index.html
Reply With Quote
Vechi 15.11.2014, 18:12:36
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

N-au bani, sau ce?
Reply With Quote
Vechi 15.11.2014, 18:49:46
tabitha's Avatar
Senior Member

Implicit

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Vineri seara au fost organizate mitinguri in mai multe orase din tara in semn de solidaritate cu diaspora sau pentru a-i indemna pe romani sa iasa duminica la vot.

S-a scandat : "Dreptul la vot, sa fie peste tot." "Ne pasa, nu vom sta acasa !"

Reply With Quote
Vechi 15.11.2014, 19:32:06
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Spontane, anunțate din timp.
Dar și-au păstrat caracterul de spontaneitate.

După părerea mea de nerușinat, cei care organizează așa ceva sunt IRESPONSABILI.
Reply With Quote
Vechi 15.11.2014, 19:45:17
tabitha's Avatar
Senior Member

Implicit

Comentariul unei prietene :

"Este prima data in 25 de ani, cand Romania chiar poate face DIFERENTA la acest vot. Cred cu tarie in diferenta imensa dintre caracterele celor care candideaza. Asadar, este imposibil sa nu o vada tot mai multi. Este sansa noastra! Este sansa la adevarata civilizatie, la adevaratul respect. Romanii chiar au sansa sa-si schimbe destinul!"
Reply With Quote
Vechi 15.11.2014, 19:47:30
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Corect. Schimbă pe Băse cu unul sprijinit din toate părțile de Băse.

Analist fin prietena 'ceasta a ta!
Reply With Quote
Răspunde