![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Îndemnul la inactiune si ne-exercitarea dreptului la vot (câstigat cu greu!), pentru că vezi Doamne, peste tot sunt interese străine, nu mi se pare sănătos. Este paranoia curată. Oameni buni, stând cu bratele în sân nu se va schimba niciodată nimic. Poate însă că acest neamt Klaus Iohannis pe care l-a dat Domnul pământului românesc să fie buturuga mică, care răstoarna carul mare al coruptiei si al minciunii care vrea să stea la masa cu Cezarul.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
mele pe cale rationala, judecand si punand cap la cap lucrurile.Ceea ce ma suprinde este ca am ajuns la aceiasi concluzie cu acest sfant(concluzia incepe de la minutul 1:16).Vezi linkul de la sfarsit. Citat:
am ajuns la acelasi concluzii, la care a ajuns si acest sfant(el a ajuns pe cale Duhovniceasca) De la minutul 1:16 in sus. http://www.youtube.com/watch?v=fZ971qfcGgE Last edited by oaie_cugetatoare; 16.11.2014 at 00:01:05. |
|
||||
|
||||
![]()
Părintele Iustin Parvu nu cred că a îndemnat la a-ti bate joc de votare, din contră : chiar spune că trebuie făcută cu prudentă si întelepiune. :) Finalul acela cu a pune stampila pe toti este praf în ochi, tocmai pentru că părintele nu a vrut să fie partizan si să dea "indicatii pretioase".
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
iar faptul ca spune sa pui stampila peste toti, este o forma de a-i spune lui Dumnezeu ca nu alegi pe nimeni, deoarece nu vrei sa fii partas la faptele ce le vor savarsi cei carora le-ai dat girul. O alta forma de a-ti manifesta acest lucru este sa nu te duci.Same thing. Cat despre faptul ca parintele n-a vrut sa fie partizan, eu nu cred ca asta a fost intentia.Scopul parintelui nu este de a se feri sa dea indicatii ci scopul lui este sa spuna adevarul. |
|
||||
|
||||
![]()
S-avem dreaptă socoteală. Până si Hristos a zis să dăm Cezarului ce este al Cezarului. Tradus în situatia de fată: îndeplinirea unei datorii cetătenesti, aceea de a-ti alege conducătorul. Sorry, dar rămân la interpretarea mea a video-ului cu părintele Iustin Parvu. Si cred că s-ar întoarce în mormânt să stie că este folosit de unii ca sprijin pentru indiferenta civică.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deocamdata, situatia este urmatoarea: S-au ridicat împărații pământului și căpeteniile s-au adunat împreună împotriva Domnului și a unsului Său, zicând: "Să rupem legăturile lor și să lepădăm de la noi jugul lor". Cel ce locuiește în ceruri va râde de dânșii și Domnul îi va batjocori pe ei! Este descrisa in acest document Prin urmare, neavand cu care imparat sa votez, consider ca cel mai bun mod de a-mi indeplini datoria cetateneasca este votul nul. Fiindca nula este si valoarea politicienilor din arena in care se dau in spectacol.
|
|||
|
|||
![]() ![]() Citat:
in interesele poporului sau si cu frica de Dumnezeul meu. Adica o fac in cunostiinta de cauza.Dar cand stiu ca orice va veni la conducere va domni in spiritul lui Antihrist, eu nu ma fac partas la asa ceva. Chestia cu Cezarul se refera la impozite si legi. Dar este la mintea cocosului ca daca Cezarul incepe sa lucreze impotriva Dumnezeului meu atunci nu ascult de Cezar. Stii ca in Biblie apare votul ? Dar stii unde apare votul ?, uite aici: http://www.youtube.com/watch?v=rs-nHYYmors#t=02m17s Jesus or Barabas , time to vote ! And they did it.Si-au facut "datoria civica" la vremea respectiva, dar au facut-o in necunostiinta de cauza.Habar n-aveau ce votau. Ei doar dadeau din gura.Habar n-aveau de implicatiile votului lor. Ei bine se pare ca aceasta neglijenta sau grija de "a se afla in treaba" a fost platita de copii lor cu varf si indesat. Si istoria se repeta, si azi si maine, si tot asa, o vor duce oamenii din greu si mai greu.Pentru ca oamenii isi fac singuri greul. Citat:
ca sa vezi ca realitatea reala (daca putem sa-i zicem asa) este totul diferita de realitatea impusa de altii.Si se poate ajunge la aceasta realitate reala fie prin cale Duhvniceasca cu ajutorul lui Dumnezeu, fie pe cale rationala tot cu ajutorul lui Dumnezeu. Iar daca am fi sa discutam despre vot... ehehe mult sunt de spus. Ideea este ca votul este cea mai strasnica masinarie de manipulare inventata vreodata. ![]() Daca o sa te uiti pe programul politic a celor de asa-zisi de dreapta(in realitate nu exista asa ceva) o sa vezi ca o masura este scoaterea religiei din scoli. Cei care sunt la putere acum, au dat o hotarare in acest sens acum. Deci despre ce discutam noi aici ? Stanga/Dreapta ? Nu exista asa ceva.Exista doar interese meschine economice si sa urmareste distrugerea acestui popor. I s-a luat totul si acum i se va lua si credinta. Si toate asta s-au facut prin...ehm...vot. Uneori stau si ma gandesc ca daca mi-as fi pus calitatile in slujba raului as fi devenit multi-miliardar in maxim 2 ani, la cata inteligenta este in lumea asta. ![]() Last edited by oaie_cugetatoare; 16.11.2014 at 01:19:45. |
|
||||
|
||||
![]()
Vai, ce de virtuti! Si cata modestie!... Si cata smerenie!... Daca tu crezi ca este cineva pe forumul asta lipsit de imaginatie in cele rele care... vin de unde vin, te inseli, asa cum vede oricine ca te inseli. Nu brava pentru cel ce crezi tu ca esti in stare. Nu tu ai virtuti, ci mila lui Dumnezeu e mare. Dar asta nu dureaza mult, daca indraznesti sa-l provoci pe cel ce te ispiteste.