![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Stiti, multa lume mai putin credincioasa se intreaba " de ce Dumnezeu ( daca exista) , a permis, de exemplu, ca un copil sa fie mancat de caini sau de ursi, etc..."...dar noua oare de ce ne-a permis sa ne putem ucide copiii cu mana noastra ???
In virtutea carui rationament, al celui ca " noi i-am facut" (noi ii...)? Dar nu El ne-a facut de fapt pe toti ??? In fine... Am auzit persoane care sustin ca s-ar putea sa-si fi visat copiii...pe care nu i-au facut ![]() Si mie mis-a intamplat de cateva ori sa visez ca am copii mari ( ma rog, de cativa ani, nu foarte mari, dar nici cu varsta exacta care ar fi trebuit sa o aiba), si nu stiu ce sa cred, ca poate voi mai avea vreodata copii, sau ca ...fura si se dusera ??? Sau n-ar trebui sa interpretez in nici un fel, pentru ca viitorul, desi previzibil de multe ori, inca nu s-a scris? Dar trebuie sa recunosc, ca o asemenea fapta, desi foarte des practicata, te poate impinge ori la necredinta, ( preferi sa crezi ca nu te-a " vazut" si nu te judeca nimeni, ai facut ce trebuia, etc), ori la deznadejde si nebunie .... |
|
||||
|
||||
![]()
http://bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=65&cap=114
Psalmul 114 Iubit-am pe Domnul, că a auzit glasul rugăciunii mele, 2. Că a plecat urechea Lui spre mine și în zilele mele Îl voi chema. 3. Cuprinsu-m-au durerile morții, primejdiile iadului m-au găsit; necaz și durere am aflat 4. Și numele Domnului am chemat: "O, Doamne, izbăvește sufletul meu!" 5. Milostiv este Domnul și drept și Dumnezeul nostru miluiește. 6. Cel ce păzește pe prunci este Domnul; umilit am fost și m-am izbăvit. 7. Întoarce-te, suflete al meu, la odihna ta, că Domnul ți-a făcut ție bine; 8. Că a scos sufletul meu din moarte, ochii mei din lacrimi și picioarele mele de la cădere. 9. Bine voi plăcea înaintea Domnului, în pământul celor vii. @Mai cititi putin si Scriptura inainte sa dati pareri pe forum. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
pe frunzele care nu vor înfrunzi, pe florile care nu vor apuca înflorire, pe soarele care nu va îndrăzni însorire, pe zăpada fără zăpezire, pe a fi fără fire ș.a.m.d... Te pui cu visătorul? Last edited by Ioan_Cezar; 29.11.2014 at 13:51:01. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|