![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Nu am sa o inteleg pentru ca sunt mult prea multe lucruri nerationale si mistice. Una e sa cred ca exista diavolul si alta e sa zis ca serialul Supernatural e real (a.k.a. demoni care vor sa te omoare etc.) Citat:
Oare de ce oamenii vad doar divolul si lucruri rele, pe cand ingerii sunt atat de rar vazuti? ce sa mai zic de Iisus sau Fecioara Maria... Trantiti prin ispite suntem toti intr-o anumita masura, dar de la fii constienta de existenta diavolului care ma indruma oarecum spre decizii gresite si altele asemenea pana la a crede ca vine sa ma omoare el in persoana, sa ma stranguleze sau mai stiu eu ce, in alt mod decat in vis, e cale luuunga tare. Pt fallen: Semnal de alar ma tras de inconstient (si Dumnezeu, nu exclud deloc) prin intermediul emotiilor si trairilor femeii?! Eu la asta ma gandesc, si chiar are o logica, mai ales daca femeia tinde sa creada in vise sau intamplari neobisnuite.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. Last edited by Corinusha; 18.12.2014 at 08:27:00. |
|