Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.12.2014, 12:57:48
ZeTcs21 ZeTcs21 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 27.12.2014
Implicit Fenomen inexplicabil

Buna ziua,
In dimineata zilei de 27 la ora 12:30 spre 01:00 am fost martor unui fenomen pe care nu l-am mai vazut, ba chiar nici nu am auzit ceva asemanator.
Mergeam cu masina din Sibiu spre Avrig cand deodata pe cer a aparut o lumina puternica de culoare verde spre albastru (o culoare ciudata), nu a durat mult aceasta lumina, nici macar o secunda, dar dupa 4-5 minute a reaparut. Poate ma credeti nebun si eu m-am gandit daca am baut ceva inainte, dar dupa cateva ore in timp ce mergeam acasa in Racovita am zarit acest fenomen sau ciudatenie inca de 4 sau 5 ori. Mai mult, mi-am trezit parintii si au vazut si ei.
Va rog, tratati cu seriozitate acest subiect, nu mi-am facut cont sa fac caterinca
O zi frumoasa.

PS: Poate fi ceva "artificial" ? Am observar ca s-a intrerupt curentul de 2 ori dupa aceasta lumina. Se poate intampla din voia omului asa ceva ?

Last edited by ZeTcs21; 27.12.2014 at 13:00:12.
Reply With Quote
Vechi 27.12.2014, 13:54:06
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ZeTcs21 Vezi mesajul
Buna ziua,
In dimineata zilei de 27 la ora 12:30 spre 01:00 am fost martor unui fenomen pe care nu l-am mai vazut, ba chiar nici nu am auzit ceva asemanator.
Mergeam cu masina din Sibiu spre Avrig cand deodata pe cer a aparut o lumina puternica de culoare verde spre albastru (o culoare ciudata), nu a durat mult aceasta lumina, nici macar o secunda, dar dupa 4-5 minute a reaparut. Poate ma credeti nebun si eu m-am gandit daca am baut ceva inainte, dar dupa cateva ore in timp ce mergeam acasa in Racovita am zarit acest fenomen sau ciudatenie inca de 4 sau 5 ori. Mai mult, mi-am trezit parintii si au vazut si ei.
Va rog, tratati cu seriozitate acest subiect, nu mi-am facut cont sa fac caterinca
O zi frumoasa.

PS: Poate fi ceva "artificial" ? Am observar ca s-a intrerupt curentul de 2 ori dupa aceasta lumina. Se poate intampla din voia omului asa ceva ?
De obicei sunt spot-light-uri de la concerte sau ceva, indreptate spre cer, si se vad pe nori.

Iar curentul nu se intrerupe la concerte: au generatoare.
Reply With Quote
Vechi 27.12.2014, 19:37:53
oaie_cugetatoare oaie_cugetatoare is offline
Banned

Data înregistrării: 31.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ZeTcs21 Vezi mesajul
Buna ziua,
O zi frumoasa.

Asa, si ai vazut un OZN, care-i problema ?
Reply With Quote
Vechi 27.12.2014, 19:40:59
Marcel_Ionut's Avatar
Marcel_Ionut Marcel_Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.07.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de oaie_cugetatoare Vezi mesajul
Asa, si ai vazut un OZN, care-i problema ?
Ce belea de comentariu :)) ca si cum un OZN ar fi ceva normal :))
Vechi 27.12.2014, 19:41:43
oaie_cugetatoare oaie_cugetatoare is offline
Banned

Data înregistrării: 31.03.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marcel_Ionut Vezi mesajul
Ce belea de comentariu :)) ca si cum un OZN ar fi ceva normal :))
pai este.
Reply With Quote
Vechi 27.12.2014, 19:51:56
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit

Asa este. Si vor deveni din ce in ce mai frecvente, in anii urmatori.
Reply With Quote
Vechi 27.12.2014, 20:39:10
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodore_of_Mopsuestia Vezi mesajul
Asa este. Si vor deveni din ce in ce mai frecvente, in anii urmatori.
Eeee OZN.

Cine e din Bucuresti vede asa ceva in fiecare zi cu nori.
Reply With Quote
Vechi 27.12.2014, 21:23:26
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Eeee OZN.Cine e din Bucuresti vede asa ceva in fiecare zi cu nori.
Prietene,in calitate de bucurestean,declar ca singurul extraterestru pe care il vad in mod constant este administratorul corpului de locuinte unde domiciliez.Pare picat din Luna la fiecare intrebare pertinenta care i-se pune,vorbeste neinteligibil cand explica cheltuielile si dispare instantaneu cand trebuie sa justifice diverse atributii neindeplinite.La ultima faza este de obicei verde la fata asa ca prezinta toate semnalmentele :) http://fsymbols.co/download/3150-fun...er-400x248.jpg In plus modul cum calculeaza cotele de intretinere pe timp de iarna tine de Zona 51

Last edited by Pelerin spre Rasarit; 27.12.2014 at 21:31:05.
Reply With Quote
Vechi 27.12.2014, 22:26:59
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Prietene,in calitate de bucurestean,declar ca singurul extraterestru pe care il vad in mod constant este administratorul corpului de locuinte unde domiciliez.
:))

Eu vad in Baneasa lumini pe nori de diferite culori in mod constant. Ar trebui sa fiu ingrijorat?
Reply With Quote
Vechi 27.12.2014, 22:30:21
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
:)) Eu vad in Baneasa lumini pe nori de diferite culori in mod constant. Ar trebui sa fiu ingrijorat?
In raport de lumea in care traim? Stai linistit esti perfect normal :)
Reply With Quote
Răspunde