În prealabil postat de dobrin7m
Sotul meu a fost astfel, cand m-am casatorit, soacra mea si fratii lui mi-au spus: vezi ca e rau, totul pana la bani. Apoi am trecut si prin faza ascunsului de bani (adevarat asta inainte de Grecia si de a ma apropia de Dumnezeu) ca sa ajut pe ai mei mai saraci, dar nu l-am facut mai bun ci din contra.
De abia dupa ce Dumnezeu mi-a deschis inima si mintea sa inteleg ca raul nu il vindeci cu rau, ci cu binele, abia dupa ce Dumnezeu m-a invatat sa fiu ascultatoare, blanda, de incredere pentru sotul meu, abia atunci am inceput sa vad roadele. Astazi sotul meu este mai bun ca mine de o mie de ori, si astazi pot spune ca nu mai apucam sa avem bani de prisos pentru ca avem rude sarace pe care le sustinem, in Romania, frati, surori, dar o facem, impreuna, cu intelegere, si atat de bine este si atata pace avem in casa. Insa ca sa pot face aceasta , cu ajutorul lui Dumnezeu a trebuit sa vad cauza pentru care el a devenit asa. Si astfel am descoperit o copilarie urata, in saracie, un copil devenit acum adult, care a suferit mult fiind lipsit de multe lucruri.
Pe unii oameni suferinta ii schimba, si nu pot ierta pe cei care le-au provocat-o. Asta pentru ca nu l-au cunoscut pe Dumnezeu cu adevarat.
Da, acolo unde se minte, mint toti cei din jur pentru a acoperi minciuna fata de cel care nu trebuie sa stie. Este ingrozitor acest lucru, iar in familie nu are ce cauta minciuna. Daca un membru al familiei sufera de un pacat el trebuie vindecat insa vindecarea vine prin virtute nu printr-un alt pacat.
Astazi pot spune ca sotul meu este un om minunat, iubitor, intelegator si bland. Sufar de o boala ce ne afecteaza intreaga viata insa el este alaturi de mine si ne sprijinim reciproc. Dumnezeu l-a schimbat cu Harul Sau.
Va spun , femeia are un rol extraordinar in familie, ea trebuie sa treaca prin prefacerea sufletului, schimbarea mintii, sa inteleaga ca daca are un sot rau , sau necredincios spre exemplu, numai cu blandetea si iubirea lui Hristos va reusi sa aduca schimbarea in familia ei.
Primul lucru pe care l-am invatat cand am inceput sa caut pe Dumnezeu a fost sa caut sa vad ce este in mine, si sa invat sa stapanesc firea. Am inceput intai cu mine, ca sa vada sotul meu schimbarea. Caci de ii arati din carti citate, nu intelege, si nu aude si nu vede, dar de arati in tine, si din tine binele, atunci il simte si il vede.
|