![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Antarctica exista si e ditamai continentul. " - Antarctica exista dar nu e ditamai continentul pentru ca acel continent se numeste altfel. Noapte buna. |
|
|
|||
|
|||
|
Am gresit, imi cer scuze, esti multumit ?
Ce am gresit ? Explicatiile Dl Mihnea Dragomir tinteau geografia sau altceva ? Nu era vorba de credinta in ceva ce nu vezi ? Nu cred ca la acele explicatii taxarea ta era necesara, chiar daca ai fi avut dreptate tot nu se justifica interventia ta. Chiar crezi ca m-am bagat ca musca-n lapte ? Chiar asa ? O dai in gard si tot tu te superi ... Last edited by AlbertX; 20.01.2015 at 03:05:33. |
|
|
|||
|
|||
|
Pai uite ca am invatat toti ceva in plus inseara asta asa ca nu l-am taxat chiar gratuit. Tu in schimb puteai scrie repede pe Google cuvantul pe care l-am scris eu si vedeai daca exista - apoi iti cereai scuze in numele meu.
|
|
|
|||
|
|||
|
Mi-am cerut scuze in numele tau pentru ca interventia ta poate bine intentionata a reusit sa fragmenteze un topic care pana atunci avea in centrul atentiei credinta in Dumnezeu si nu se dorea o lectie despre geografie. Asta e ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Si te-ai gandit tu sa-l transformi intr-un topic despre bunele maniere. :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Daca eu si Ioan Cezar eram pe aratura si tu ca un gardian sever te-ai gandit sa ne tragi de maneca si ti-ai cerut scuze celorlalti in numele nostru, de ce ai mai scris si chesita cu Atlantida ? :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si despre ea se crede ca a existat dar nu o vedem. Eram in duhul celor afirmate de Dl Mihnea Dragomir. Last edited by AlbertX; 20.01.2015 at 11:26:29. |
|
|