![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Exista destui interesati direct sa obtina cat mai multe avantaje din povestea cu cardul. Altminteri, de ce s-ar trudi sa le promoveze?
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai ai motivul spus de un medic chiar in interviul de mai sus:
"- În concluzie la ce e bun cardul? - Pentru verificarea medicilor care fac măgării. Pentru pacient nu aduce niciun beneficiu. Până acum noi puteam să susÈinem într-o lună că l-am văzut Èi pe tata lui Ètefan cel Mare. Că nu putea casa de asigurări să ne verifice câÈi pacienÈi am văzut. Decât prin sondaj, aleatoriu⊠să fi avut numărul de telefon al tatălui lui Ètefan cel Mare⊠practic imposibil. De acum, dacă nu introducem cardul tatălui lui Ètefan cel Mare în aparat, el nu apare în sistem, deci casa nu ne mai crede că l-am văzut Èi consultat." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca n-ai card, asta nu inseamna ca nu esti in sistem.Esti in sistem doar ca nu te-ai logat.Dar esti in sistem si indiferent ca vrei sau nu contul tau din sistem este/sau va fi populat cu dosarul electronic medical in care vor fi trecute toate bolile si tratamentul prescris, indiferent daca ai card sau nu. Toata lumea este in sistem. Sunt curios insa, cati din cei care nu accepta cardul asta, au card de transport in comun/metrou ? Ca acel card este mai expus decat cel de sanatate. Pe cardul de transport in comun/metrou iti este scris direct pe el Numele si Prenumele precum si CNP-ul, ca sa-l vada controlorii de transport si ocazional si altii. ![]() Deci cum e pana la urma ? Ne speriem ca trebuie sau ne speriem in functii de anumite psihoze ? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by antoniap; 24.01.2015 at 11:26:24. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci stai putin, tu accepti card de transport, card de la farmacii, dar card de sanatate e mai special ? Sau cum ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu am abonament pentru transport, ci doar portofel electronic nenominal. Nu am card bancar. Ma lipsesc si de avantajele oferite de farmacii, altminteri n-as spune nimic. Nu o spun spre lauda mea, ci spre slava lui Dumnezeu, Caruia Ii multumesc. |
|
|||
|
|||
![]()
Adica card.Ca ala e si el un card.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Interesant stil de viata ultra conservator. |
|
|||
|
|||
![]()
Anunțul BOR în privința "controversatului" card de sănătate. Sfântul Sinod a luat o decizie: http://www.gandul.info/stiri/anuntul...cizie-13784008
Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române îndeamnă clerul și credincioșii să cultive mai întâi sănătatea sufletească, prin rugăciune și fapte bune, și să decidă rațional, nu emoțional, totdeauna cu calm și înțelepciune, în tot ceea ce privește cardul național de sănătate, anunță Patriarhia Română. |
|
||||
|
||||
![]()
Săptămâna trecută mi-au cipuit câinele. Acum pot spune și eu că e un câine dat dracului.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sanatate | Mosh-Neagu | Postul | 255 | 30.07.2017 13:46:00 |
o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 16:05:09 |
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate | dorinastoica14 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 134 | 26.11.2012 01:34:06 |
Religie alternativa | CristanN29 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 8 | 25.11.2010 12:05:42 |
Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 4 | 15.09.2010 12:58:53 |
|